CZK/€ 25.235 -0,36%

CZK/$ 23.713 -0,23%

CZK/£ 29.534 -0,43%

CZK/CHF 25.979 -0,25%

Text: Daniel Kuchta

04. 10. 2009

0 komentářů

Vyhrajte Porsche. Soutěž X-Trade Brokers Cup právě začíná!

 


 

Jejím vítězem bude ten, kdo dokáže během čtyř týdnů zhodnotit virtuální vklad nejvíce. K jeho zhodnocení může využít řadu finančních nástrojů, jako jsou měnové páry, komodity, nebo akcie. Ti, kteří dosud nejsou registrováni a chtějí se zúčastnit, mají možnost až do pátku 30. října, který bude zároveň posledním dnem soutěže. Vysokého zhodnocení lze přitom při rizikovějších obchodních strategiích dosáhnout i během několika málo dnů, čehož důkazem je i zatím poslední ročník soutěže.

Hodně o tom, jak by mohla soutěž v nadcházejících týdnech probíhat, již napověděly výsledky zaregistrovaných účastníků na jejich tréninkových účtech. Stejně jako v minulých ročnících si soutěžící nejvíce oblíbili spíše krátkodobé obchody s měnovými páry, z nichž jednoznačně nejoblíbenějším zůstává pár EUR/USD. Těch nejvyšších jednorázových zisků i ztrát naopak dosahovali ti obchodníci, kteří se zaměřili na několikadenní obchody s komoditami a akciemi, jejichž cena byla daleko více volatilní.

Zdroj: X-Trade Brokers

Příjemným překvapením jsou zatím velmi dobré výsledky žen. Těch je sice z celkového počtu soutěžících pouze necelých 15%, i tak se ale objevují na předních příčkách dosavadních statistik. To je dáno především opatrným a trpělivým stylem obchodování a větší averzí k riziku, díky čemuž krok za krokem zhodnocují své soutěžní účty. Vedle samotného Porsche bude možno vyhrát moderní telekomunikační zařízení HTC. Toto zařízení dostane jak nejlepší muž, tak nejlepší žena každého týdne, a to jak z Česka, tak i ze Slovenska.

Zdroj: X-Trade Brokers

REKLAMA

Registrace stále běží. Veškeré další informace k soutěži naleznete na webu www.xtb.cz. Otestujte si své dovednosti na finančních trzích i Vy. Všem soutěžícím přejeme hodně úspěchů a co nejvíce ziskové obchody!

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *