Sobota 31. října. Svátek má Štěpánka.

Petr Borkovec předsedou představenstva Partners Financial Services

Od ledna 2014 se předsedou představenstva společnosti Partners stal Petr Borkovec, který do té doby zastával funkci místopředsedy. V roli místopředsedy ho pak nahradil Michal Špaňár, nynější výkonný ředitel Partners, a to s platností od 1. února 2014. Dalšími členy představenstva společnosti jsou Vít Mikolášek, ředitel právních služeb a compliance Partners, Petr Bartoš, ředitel Operations Partners, a nově od letošního ledna také Tatiana Purdiaková, finanční ředitelka Partners.

Bývalá předsedkyně představenstva Partners Kateřina Volínová (rozená Palková) a člen představenstva Pavel Kohout se od ledna přesunuli do dozorčí rady Partners, Kateřina Volínová jako předsedkyně, Pavel Kohout jako místopředseda. Členem dozorčí rady je Radim Lukeš (dříve její předseda).

„Od svého založení společnost Partners neustále velmi dynamicky roste. Na centrále společnosti je nyní více než 130 zaměstnanců, Partners Financial Services má tři dceřiné společnosti, expandovala na polský trh a úspěšně buduje projekt kamenných franšízových poboček. To dává prostor pro další úspěšné osobnosti ve vedení Partners, proto jsme se rozhodli ke změnám v představenstvu a dozorčí radě,“ vysvětluje Petr Borkovec, Partner a předseda představenstva Partners, a dodává: „Akcionáři společnosti nadále zůstávají ve vedení Partners, holding chtějí vlastnit a podílet se na řízení a určování strategického směřování firmy.“