Středa 21. dubna. Svátek má Alexandra.

Centrálu Partners od září řídí představenstvo společnosti

S platností od 1. září 2014 dochází ke změnám ve vedení společnosti Partners Financial Services, a. s. Michal Špaňár, dosavadní výkonný ředitel, se rozhodl z osobních důvodů opustit pozici výkonného ředitele, do jehož kompetence spadala právě centrála společnosti. Nově bude centrálu Partners kolektivně řídit představenstvo společnosti v čele s jejím dosavadním předsedou Petrem Borkovcem, který nyní zároveň zastává funkci generálního ředitele. Pozice výkonného ředitele bude k 31. srpnu 2014 zrušena.

„Pro odchod z Partners jsem se rozhodl po zralé úvaze. Ten rok, který jsem strávil v Partners, považuji za velkou a velmi přínosnou životní a zejména pracovní zkušenost. Společně se nám podařilo realizovat spousty zajímavých projektů, například spustit úspěšnou spolupráci s OK GROUP v oblasti firemních obchodů či službu Partners domov a další,“ komentuje rozhodnutí Michal Špaňár.

„Ke změnám ve způsobu řízení společnosti jsme se rozhodli na základě diskuse v představenstvu o dalším rozvoji a směřování Partners,“ vysvětluje Petr Borkovec, generální ředitel a předseda představenstva Partners, a dodává: „Chceme, aby se na řízení společnosti i nadále aktivně podíleli její zakladatelé a lidé, kteří stáli u jejího založení. Oni s firmou rostli a nejlépe znají její silná místa i slabiny. Považuji tedy za důležité, aby tito lidé, kteří jsou v představenstvu, měli možnost se podílet na strategii a klíčových rozhodnutích společnosti. K odchodu Michala dodává: „Plně respektujeme toto jeho rozhodnutí a jen bych mu rád poděkoval za odvedenou práci a pracovní nasazení.“ A k dalším plánům společnosti říká: „Do konce roku se mimo jiné plánujeme zaměřit na rozšíření sítě franšíz Partners market na 80 poboček po celé republice.“ Dalšími prioritami Partners jsou podpora klientského servisu prostřednictvím poboček, call centra i poradenské sítě a další rozvoj elektronických nástrojů, jako jsou analýza a finanční plán pro klienty.

Na uvolněné místo v představenstvu nastupuje současná ředitelka HR a vzdělávání Gabriela Beránková Kudrnová. Členkou představenstva se stává s platností od 1. září 2014. Od prvního července bylo představenstvo Partners Financial Services rozšířeno na sedm členů, místopředsedy se stali Vít Mikolášek, ředitel právních služeb a compliance, a Petr Bartoš, ředitel Operations. Nově do představenstva přibyly Vladislava Cisarzová, obchodní ředitelka, a Lada Kičmerová, ředitelka marketingu a PR.