CZK/€ 25.175 +0,04%

CZK/$ 23.482 +0,00%

CZK/£ 29.451 +0,26%

CZK/CHF 25.753 +0,09%

01. 03. 2018

0 komentářů

Ekonomickým analytikem ČBA se stal Miroslav Zámečník

 

Na novou pozici ekonomického analytika České bankovní asociace (ČBA) nastoupil Miroslav Zámečník. Převezme i část agendy po Evě Zamrazilové, která skončila ve funkci hlavní ekonomky ČBA, protože byla jmenována předsedkyní Národní rozpočtové rady.

Loading



 

Miroslav Zámečník vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze (VŠE) a následně se věnoval studiím ve Spojených státech. Působil jako zástupce České republiky ve Světové bance, byl také členem Národní ekonomické rady vlády (NERV). Nadále bude působit jako hlavní ekonomický komentátor týdeníku Euro.

ČBA se zároveň od března nově stává manažerkou PR a komunikace Monika Petrásková. Jejím hlavním úkolem budou veškeré komunikační aktivity ČBA. Monika Petrásková přechází z agentury Native PR. Své zkušenosti získala také v oddělení komunikace na Ministerstvu financí a v Pražské teplárenské.
Zdroj : Tisková zpráva ČBA

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

8D: Týmové řešení problémů jako investice

Nejefektivnější programy snižování nákladů nutně nezačínají úmyslem náklady snižovat. Zlepšování procesů každopádně znamená finanční prospěch. Čím více je snižování nákladů ignorováno, tím větší jsou nakonec úspory, zaznívá v jedné z knih věnovaných neustálému zlepšování produktů a procesů. Jedná se o potírání plýtvání a škrty čehokoli, co nepřidává hodnotu, […]

Text: Radovan Novotný

Foto: Shutterstock

02. 10. 2023

Bankovní identita: Jak bude fungovat

Přes banku na úřad: Jak funguje bankovní identita?

Projekt bankovní identity jde do finále. Na začátku ledna spustily službu ČSOB a Česká spořitelna, v prvním kvartále má dle plánu zprovoznit celkem šest bank. V tom druhém se k nim připojí další tři. K čemu je bankovní identita dobrá a jak funguje?

Text: Veronika Hejná

06. 01. 2021


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *