Pondělí 18. listopadu. Svátek má Romana.

ZFP GROUP jmenovala nového předsedu představenstva

Skupina ZFP Group, a.s. a společnost ZFP akademie, a.s., zabývající se finančním vzděláváním a zprostředkováním, jmenovala s účinností od 1. 12. 2013, Ing. Vladimíra Kose novým předsedou představenstva. Vystřídá Ing. Petra Brudňáka, který společnost řídil od roku 2011.

Vladimír Kos působí ve společnosti ZFP již 18 let. Po založení akciové společnosti ZFP akademie, a.s. zastával pět let pozici předsedy dozorčí rady. V roce 2007 založil v Břeclavi hlavní regionální kancelář, kterou dodnes řídí a o rok později byl zvolen místopředsedou dozorčí rady společnosti ZFP akademie, a.s.

„Jsem potěšen, že Vladimír Kos přijal naši nabídku vést skupinu ZFP Group a společnost ZFP akademie. Ve skupině ZFP působí od jejího počátku v roce 1995. Detailně zná prostředí firmy a ve finanční oblasti má velmi bohaté zkušenosti. Očekáváme, že bude pokračovat v nastavené strategii k naplnění vize stabilní a silné společnosti, která svou nabídkou osloví každou rodinu v České i Slovenské republice,“ uvedl Vladimír Poliak, předseda dozorčí rady ZFP Group a.s., a dodal: „Rád bych zároveň poděkoval Petrovi Brudňákovi za naplnění jeho dvouletého poslání a nastavení společnosti na cestu dalšího rozvoje. Výsledky, kterých za tuto dobu dosáhl, předčily moje očekávání – vypracovali jsme strategický plán rozvoje společnosti na nejbližších pět let, založili jsme dvě nové společnosti ZFP Investments a ZFP Makléř, v oblasti důchodového spoření jsme se stali nejlepším zprostředkovatelem v zemi v počtu uzavřených smluv a zrealizovali jsme re-branding společnosti jak navenek, tak i uvnitř.“

„Cením si důvěry, kterou jsem od společnosti, ve které pracuji už téměř dvě desetiletí, dostal. Zároveň je to pro mě velká zodpovědnost. V Čechách i na Slovensku je pořád vysoké procento lidí, kteří tápou v oblasti finančních vědomostí. Vzdělávání v této oblasti zůstává naší prioritou a mě těší, že budu moci i nadále pokračovat v naplňování vize ZFP Group za podpory naší obchodní sítě a našich špičkových odborníků v oblasti financí,“ uvedl Vladimír Kos.

Vladimír Kos vystudoval VUT v Brně. Ve svém volném čase se věnuje hlavně rodině a sportu. Je mu 43 let, je ženatý a má dvě děti.

Jeden komentář: “ZFP GROUP jmenovala nového předsedu představenstva”

1. jarda napsal:

nad arogancí a drzostí této „firmy“, které zjevným krédem je „lhát, podvádět a krást“ a někteří i „smilnit s manželkami spolupracovníků“, a toto zveřejnit ve smuteční den, kdy rodiny podvedených, okradených a proto předčasně zesnulých činností potentáty této „firmy“ truchlí na Všech svatých nad hroby svých rodinných příslušníků. A jen spřádají plány, jak okrádat další a další občany ČR a SR svými manipulativními psychopatickými bláboly na sobotních seancích, protože mají stále málo! Stále málo hotelů, stále málo miliard a stále se nedostali do politiky pro beztrestnost formou imunity.

Toto píši s plnou znalostí všech, kteří zosnovali zjevný zločinecký komplot proti II pilíři na Slovensku, což někteří spolupracovníci nepřežili, a další oběti pronásledují vyhrožováním cestou pofidérních „advokátů“ i ze Slovenska exekucemi a soudy, protože chtějí, aby jim oběti zaplatili to, co sami nakradli, ještě jednou.

Zapomínají, že je jiná doba, a že podvedení a okradení dávají veřejně svoje svědectví a dokumenty nejen na net, ale i na policii, státnímu zastupitelství a soudům.

Místo toho, aby přestali s terorizováním svých spolupracovníků a rodin obětí a raději je odškodnili a zrušili toto své „podnikání“, o kterém se už vyjadřují jako o šmejdech, tak se zase po několikáté přejmenují, změní osobu v řízení… do kdy toto budeme trpět?

Právě dne 5.11 má předvolání na soud vzdělaná žena, která byla zneužita nejen v rámci zneužití licence na II pilíř, ale i jako žena.