Pondělí 27. září. Svátek má Jonáš.

Vrcholový management M&M Finance posílil od ledna 2017 Marek Macura, který se ujal nové pozice Produktového a obchodního ředitele

Marek Macura bude mít na starosti komunikaci s obchodními partnery, nastavování parametrů spolupráce, vývoj analýz a produktových nástrojů pro podporu obchodní sítě, rozvoj interního informačního systému a systematizace procesů v rámci M&M Finance. Velkým cílem a výzvou bude také rozvoj M&M Finance v oblasti životního a neživotního pojištění, investic a dalších souvisejících produktů.

„Věřím, že Markovy zkušenosti a potenciál silného M&M Holdingu nám pomůžou posílit pozici M&M Finance a zařadit se mezi nejvýznamnější hráče v oblasti finanční distribuce,“ řekl Michal Pitucha, výkonný ředitel M&M Finance.

Marek Macura (31) absolvoval VŠE v Praze. Na trhu finančního poradenství a distribuce se pohybuje již 12 let. Prošel pozicemi obchodníka, ale má i bohaté zkušenosti z projektového řízení a manažerských pozic. Posledních několik let budoval produktové, analytické a marketingové oddělení v největším broker poolu v České republice a byl členem představenstva Broker Trustu odpovědným za produktový management a marketing.

„Přede mnou je nová výzva, na kterou se těším. Vnímám obrovský potenciál v celém M&M Holdingu a jsem přesvědčen, že aktuální změny na trhu finanční distribuce budou nahrávat právě synergiím a příležitostem, který může celý M&M Holding nabídnout svým poradcům, obchodním partnerům a zejména bude přinášet vysokou přidanou hodnotu klientům,“ dodal Marek Macura.

Tisková zpráva: M&M