Neděle 18. dubna. Svátek má Valérie.

UniCredit Bank: Lenka Rozumková novou manažerkou Corporate Finance Advisory, Petr Pažout povede Dotační poradenství

Lenka Rozumková (38) se stala novou manažerkou týmu Corporate Finance Advisory UniCredit Bank. Svoji profesionální kariéru zahájila ve skupině UniCredit v roce 1999 v útvaru, který nově řídí. Má bohaté zkušenosti v oblasti fúzí a akvizic (M&A), koordinovala řadu lokálních i mezinárodních komplexních transakcí. Lenka ve funkci nahradila Patrika Broma, který se rozhodl pokračovat ve své kariéře mimo skupinu UniCredit. Mezi její záliby patří tenis, lyžování a kultura. Hovoří plynně anglicky.

Petr Pažout (34) je novým manažerem týmu Dotačního poradenství v UniCredit Bank. Od roku 2011 zastával pozici konzultanta pro fondy EU v oddělení Dotačního poradenství. V nové pozici nahradil Jitku Rakušanovou, která odešla na mateřskou dovolenou. Před svým nástupem do UniCredit Bank Petr Pažout působil několik let jako konzultant a projektový manažer specializovaný na strukturální fondy Evropské unie v několika tuzemských poradenských firmách, například na pozici obchodního ředitele společnosti Optimus Consult & Invest. Petr vystudoval obor Politologie a evropská studia na Univerzitě Palackého v Olomouci, studoval i na Swedish School of Social Science na univerzitě ve finských Helsinkách. Mluví plynně anglicky. Ve volném čase se věnuje převážně zimním sportům.