CZK/€ 25.200 +0,18%

04. 12. 2019

3 komentáře

Tomáš Vysoudil posiluje investiční skupinu Roberta Schönfelda

Praha, 4. prosince 2019 – Tomáš Vysoudil se stává novým obchodním ředitelem RSBC. V investiční skupině finančníka Roberta Schönfelda je od prosince odpovědný za oblast marketingu, obchodu a udržování strategických vztahů s klíčovými partnery.

Tomáš Vysoudil (47) má za sebou více než 20letou úspěšnou kariéru v pojišťovnictví. Svou profesní dráhu začínal na obchodnických postech, odkud se přes různé manažerské pozice vypracoval až do vrcholového managementu a členství ve statutárních orgánech největších pojišťovacích domů.

Do RSBC přichází z České pojišťovny a skupiny Generali, kde byl od roku 2015 členem představenstva ČP a předsedou dozorčích rad společností ČP Distribuce  a Nadace GCP. Na starosti zde měl primárně rozvoj distribučních cest a obchodní strategii. Předtím působil pět let v Allianz pojišťovně, odkud z pozice obchodního ředitele a člena představenstva penzijní společnosti odpovídal za kompletní obchodní strategii a distribuci. Působil zároveň jako místopředseda správní rady v Allianz nadačním fondu.

Tomáš Vysoudil vystudoval Univerzitu Jana Amose Komenského Praha, kde také získal doktorát z oboru andragogika a management. Je ženatý a má dvě děti.

Skupina RSBC vznikla v roce 1998 jako správce restituovaného majetku rodiny Schönfeldů. Dlouhodobě se orientuje na investice do průmyslu, zemědělství, komerčních a rezidenčních nemovitostí a nových technologií. Podstatou její investiční strategie je dlouhodobá správa majetku a postupné zhodnocování investic. Součástí jejího portfolia je například slovinská zbrojovka Arex, vinařství Zlati Grič, strojírenská firma Bauer Technics nebo londýnský startup Proversity.

Tisková zpráva RSBC

Vstoupit do diskuze 3 komentáře