Sobota 20. dubna. Svátek má Marcela.

Tiskovým mluvčím banky Zuno je Vladimír Michna

Banky ZUNO Bank 10.06.2014 | 10:33 0 Komentářů

Novou posilou oddělení komunikace online banky Zuno, jediné banky bez kamenných poboček v České republice a na Slovensku, je Vladimír Michna (33). Bude zajišťovat externí komunikaci banky a mediálně zaměřené projekty na českém trhu. V tandemu působí společně s Lukášem Tomisem, který je mimo jiné zodpovědný nejen za komunikaci banky na českém a slovenském trhu, ale i za veškeré aktivity v oblasti content marketingu a sociálních sítí.

Vladimír Michna má osmileté zkušenosti z médií a public relations. Pracoval jako redaktor v ekonomické redakci ČTK, v TV Nova nebo jako hlavní editor serveru Novinky.cz.

Dva roky působil v agentuře Havas PR Prague, kde měl na starosti právě banku Zuno. S agenturou získal ocenění na České ceně za PR a European Excellence Awards 2013.

„První pololetí roku 2014 bylo pro nás velmi úspěšné. Dosáhli jsme hranice 230 000 klientů a i nadále se zaměřujeme právě na český trh. Proto je logické mít v týmu člověka, který dobře zná z vlastní zkušenosti česká média, umí se orientovat v ekonomických tématech a bude také velkým přínosem pro všechny oblasti content marketingu,“ říká šéf marketingu Zuno Bohdan Fedor

Vladimír Michna vystudoval politologii a evropská studia na Univerzitě Palackého v Olomouci se stáží na Queen Mary University v Londýně. Hovoří anglicky a německy.

Mezi jeho záliby patří rodina, fotbal, běhání a rocková hudba.