Čtvrtek 23. září. Svátek má Berta.

Senior partner PwC Legal Michael Mullen v řídícím výboru Association for Foreign Investment

Investice 23.01.2017 | 15:03 0 Komentářů

Senior partner PwC Legal a dlouholetý člen představenstva Americké obchodní komory Michael Mullen se stal v těchto dnech členem řídícího výboru Association for Foreign Investment (AFI). Členství v tomto renomovaném sdružení získal za svou spolupráci a podporu hlavních priorit AFI. Mezi ty patří především podpora zahraničních investic a rozvoj podnikatelského prostředí a investičních služeb v České republice.

„Velice si cením svého zvolení do řídícího výboru AFI. Je to velká čest, a to nejen pro mě, ale i pro celou advokátní kancelář PwC Legal,“ říká Michael Mullen a zároveň dodává: „Členství v řídícím výboru beru jako obrovský závazek a zároveň příležitost hledat další cesty pro podporu přímých investic, ať již tuzemských, či zahraničních, a pro usnadnění vstupu investorů na český trh“.

Členy AFI – Sdružení pro zahraniční investice se stávají společnosti a jejich představitelé, kteří na českém trhu poskytují služby investorům. Připojením k AFI se firmy stávají součástí platformy, která má dlouholetou tradici, díky níž mohou sdílet informace a spojit síly k vytvoření kvalitního investičního prostředí.

Tisková zpráva: PwC Legal