Pátek 23. října. Svátek má Teodor.

Ondřej Frič ředitelem oddělení likvidace RENOMIA

Pojištění 20.05.2014 | 13:55 0 Komentářů

Ondřej Frič, DiS., byl jmenován ředitelem oddělení likvidace pojistných událostí ve společnosti RENOMIA, a. s. Bude mít na starosti řešení nestandardních pojistných událostí klientů, koordinaci postupů likvidace škod s jednotlivými pojistiteli
a efektivní řízení celého oddělení a jeho rozvoj v České republice i v dalších zemích. (Tisková zpráva: RENOMIA)

Novým ředitelem oddělení likvidace pojistných událostí pojišťovací makléřské společnosti RENOMIA, a. s., se stal od května 2014 Ondřej Frič. Ve své pozici bude mít kromě řízení oddělení a jeho rozvoje v České republice, Slovensku, Maďarsku a Bulharsku zejména zodpovědnost za řešení nestandardních pojistných událostí klientů a nastavení efektivních postupů a komunikace při likvidaci škod s jednotlivými pojistiteli. Zároveň také odpovídá za metodiku a vzdělávání v této oblasti.

Ondřej Frič (34) je absolventem Vyšší odborné školy právní a Právní akademie v Liberci. Před nástupem do společnosti RENOMIA působil v pojišťovací makléřské společnosti AURA Lloyd, kde zastával pozici samostatného likvidátora pojistných událostí a získal zkušenosti s likvidací různých druhů škod od majetkových, přes odpovědnostní, až po specifické škody v souvislosti s pojištěním přepravy, strojním pojištěním, pojištěním elektroniky či pojištěním katastrofických rizik. Do společnosti RENOMIA nastoupil v roce 2007 jako likvidátor, od roku 2008 působil na pozici vedoucího týmu v oddělení likvidace pojistných událostí na pobočce Praha.

Ondřej Frič hovoří anglicky a mezi jeho zájmy patří výlety s rodinou a sport (volejbal, squash). Je ženatý a má dvě dcery.