CZK/€ 24.565 +0,10%

03. 01. 2012

Subjekty:

Novým generálním ředitelem Partnera České spořitelny je Michal Seifert

Michal Seifert je od 1. ledna 2012 novým generálním ředitelem a předsedou představenstva společnosti Partner České spořitelny. Na této pozici bude zodpovědný za síť externích prodejců poskytujících produkty celé Finanční skupiny České spořitelny (FSČS). Novým obchodním ředitelem a místopředsedou představenstva Partnera České spořitelny se od stejného data stal Radan Šantora.

„Naším úkolem je ještě více posílit spolupráci s Českou spořitelnou a využít této synergie ve prospěch všech klientů, pro které je z jakéhokoli důvodu příjemnější, když banka přijde za nimi. Zároveň budeme stejně jako naši kolegové v pobočkové síti České spořitelny klást důraz především na vysokou kvalitu poradenství,“ uvedl Michal Seifert, nový generální ředitel a předseda představenstva Partnera České spořitelny.

michal-seifert Michal Seifert (40) se pohybuje v bankovnictví již více než 13 let, z toho téměř deset let pracoval v České spořitelně, kde v posledních šesti letech zastával funkci ředitele odboru Direct Marketingu. Vystudoval České vysoké učení technické v Praze a následně získal titul MBA na Rochester Institute of Technology.

radan-santora Radan Šantora (53) pracuje v bankovním sektoru od roku 2000. V České spořitelně se v posledních dvou letech věnoval řízení podpory distribuční sítě. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze a absolvoval také řadu zahraničních stáží a odborných kurzů.

Partner České spořitelny poskytuje klientům profesionální finanční poradenství mimo pobočkovou síť České spořitelny. Vyškolení poradci přijedou za klientem kamkoli a kdykoli a pomohou mu najít řešení jeho finančních potřeb s využitím celé škály produktů FSČS a zázemí dlouhodobě nejdůvěryhodnější banky na trhu. Partner České spořitelny působí ve všech regionech České republiky a počet jeho plně exkluzivních partnerů se blíží tisícovce.