CZK/€ 24.335 -0,04%

19. 03. 2015

Subjekty:

Novým generálním ředitelem mBank pro Českou republiku bude Paweł Kucharski

Zázemí mBank zná Paweł Kucharski velmi dobře, svoji profesní kariéru zde zahájil již v roce 2000 a postupně prošel různými manažerskými pozicemi v rámci obchodního úseku banky. Byl jedním z patnácti zaměstnanců, kteří se rozhodli uspět s modelem internetové banky na polském trhu. V Polsku se mBank postupně stala jednou z nejúspěšnějších bank a samotná značka mBank je nejsilnějším bankovním brandem na tamním trhu.

mBank se v průběhu let stala moderní, ziskovou bankou orientovanou na zákazníky a jejich stále se měnící potřeby. V tomto trendu chceme pokračovat i nadále, a proto jsme v loňském roce udělali revoluci v mobilním bankovnictví – představili jsme inovativní internetové bankovnictví a novou mobilní aplikaci. Neustále také zdokonalujeme strukturu našich služeb, abychom maximálně pokryli potřeby dnešních zákazníků, kterých jen v ČR máme více než 500 000, a posilovali značku mBank,“ říká Paweł Kucharski.

Paweł Kucharski vystudoval ekonomii na Univerzitě v Lodži, kde později získal také titul Executive MBA (University of Maryland, University of Lodz). Má manželku a dvě děti a jeho největším koníčkem je alternativní hudba.