CZK/€ 24.660 -0,14%

CZK/CHF 23.987 -0,30%

21. 02. 2022

Novým CFO společnosti FinGO se stal Petr Hýža

Novým finančním ředitelem společnosti FinGO se stal Petr Hýža, který donedávna vedl na pozici CFO skupinu Slevomat Group. Na nové pozici bude odpovídat za českou i slovenskou pobočku digitální poradenské sítě FinGO.

Česká digitální poradenská síť FinGO.cz, která oznámila start na českém trhu loni v říjnu, má nového finančního ředitele. Stal se jím 33 letý Petr Hýža, který do společnosti Fingo přišel z pozice CFO Slevomat Group, kde vedl všechny společnosti skupiny Slevomat. Petr Hýža bude mít na starosti jak českou, tak slovenskou pobočku společnosti Fingo.

Petr Hýža ke svému novému působišti říká: „V práci si na nějakou „pohodičku” nepotrpím a na FinGO se mi líbí to, že chce měnit trh finančního poradenství. Myslím, že tady budu mít prostor pro svoje nápady. Jak ty drobné každodenní, tak ty velké s dopadem na celý chod firmy.”

„Petr do FinGO přináší klíčovou expertízu řízení financí dynamické, marketingově orientované společnosti řízené skrze data. Díky tomu jsme velice brzy našli společnou řeč a jsme si jistí, že Petr je ten správný finanční ředitel pro naše ambice na Českém i Slovenském trhu,” dodává CEO společnosti FinGO Lukáš Novák.