Neděle 18. dubna. Svátek má Valérie.

Milan Šauer ředitelem distribuce Pioneer Investments ČR

Ředitelem distribuce Pioneer Investments ČR byl počátkem srpna jmenován Milan Šauer (39). Ve své funkci bude zodpovědný za řízení obchodních aktivit a podporu prodeje, a to jak prostřednictvím bankovních kanálů, tak i sítě nezávislých investičních zprostředkovatelů.

Šauer působí v obchodním týmu skupiny Pioneer Investments již od roku 2007 a patří mezi jeho zkušené a stabilní opory. Jako manažer obchodu a distribuce se zaměřením na bankovní sítě byl dosud zodpovědný především za podporu a rozvoj distribuce prostřednictvím UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s. Od srpna se jeho kompetence rozšířily o řízení prodeje prostřednictvím externích sítí finančních zprostředkovatelů, které převzal po Vítězslavu Havlišovi.

Před nástupem do skupiny Pioneer Investments Šauer sbíral cenné zkušenosti v oboru jako sales manager ING Životní pojišťovny.

Milan Šauer vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Hovoří česky a anglicky a mezi jeho zájmy patří zejména sport, četba a cestování.