Úterý 13. dubna. Svátek má Aleš.

MAREK TICHÝ NOVĚ ŘÍDÍ VEŠKERÉ AKTIVITY SKUPINY RAIFFEISEN V OBLASTI FÚZÍ A AKVIZICÍ NA ČESKÉM TRHU

Banky Raiffeisenbank 02.09.2014 | 10:47 0 Komentářů

Raiffeisenbank dále posiluje svou pozici v poradenství při fúzích a akvizicích na českém trhu. Rozšířený tým zodpovědný za poradenství při fúzích a akvizicích bude působit pod vedením Marka Tichého.

Skupina Raiffeisen má dlouhodobě v oblasti poradenství při fúzích a akvizicích velmi silnou pozici, kterou budovala prostřednictvím Raiffeisenbank i společnosti Raiffeisen Investment AG. Nyní jsou veškeré činnosti v oblasti fúzí a akvizicí na území České republiky zaštítěny výhradně Raiffeisenbank.

Dosavadní ředitel útvaru Corporate Finance v Raiffeisenbank Marek Tichý tak bude řídit útvar poradců vzniklý spojením týmů Raiffeisenbank a Raiffeisen Investment AG. „Raiffeisenbank bude od této chvíle zajišťovat veškeré služby v oblasti fúzí a akvizic na českém trhu. Chceme dále posílit naší pozici v poradenství a nově vzniklý profesionální tým má pro další expanzi všechny předpoklady,“ uvedl Marek Tichý.

Marek Tichý (40) působí v Raiffeisenbank od roku 2004, od roku 2006 řídí tým Corporate Finance, který mj. v bance zodpovídá nejen za fúze a akvizice, ale také za emise dluhopisů. Před nástupem
do Raiffeisenbank pracoval mj. v J
&T Bank, kde byl zodpovědný mj. za rozvoj obchodních
a informačních systémů banky, předtím působil v brokerských domech Rentia Capital a Brno Broker Group. Vystudoval Ekonomicko-správní fakultu Masarykovy univerzity v Brně.

Ve volném čase se Marek Tichý věnuje svým třem dětem, ze sportů upřednostňuje tenis, golf a v zimě lyžování.