Úterý 13. dubna. Svátek má Aleš.

MAREK KIŠA POVEDE OBCHODNÍ TÝM BISNODE

Na pozici obchodního ředitele Bisnode pro Českou republiku od dubna nastupuje Marek Kiša (41). Současně se stává členem nejužšího managementu česko-slovenského klastru Bisnode.

„Je mi potěšením přivítat Marka Kišu v rámci česko-slovenského managementu skupiny Bisnode. Jsem přesvědčený, že jeho zkušenosti a energie nás posunou vpřed jak v oblasti prodeje standardních produktů a služeb, tak zejména v segmentu větších zákaznických řešení. Přeji Markovi tímto hodně úspěchů v jeho nové pozici a těším se na spolupráci s ním,“ říká General Manager Czech Republic & Slovakia Bisnode, David Farský.

„Mým cílem bude stavět na unikátní pozici Bisnode a rozvíjet konzultativní přístup v prodeji. Budu se soustředit především na budování modelů prodeje v synergii s jedinečnými daty a nástroji s cílem přinést klientům nová řešení pro zvýšení efektivnosti napříč jejich finančními, obchodními a rozhodovacími procesy. Považuji za zvlášť důležité přispět k vytváření takového přístupu, kdy klienti budou moci sami objevit přidanou hodnotu, která povede k jejich lepším výsledkům a také dlouhodobému vzájemnému partnerství“, říká ke svému jmenování nový obchodní ředitel Bisnode Marek Kiša.

Marek Kiša přináší do Bisnode šestnáctileté manažerské zkušenosti z oblasti řízení prodeje, péče o zákazníky a zlepšování klíčových firemních procesů. Devět let působil v řadě ředitelských pozicích ve společnosti Telefonica O2. Hovoří česky a anglicky. Vystudoval Technickou universitu Ostrava a v letech 2002 – 2004 absolvoval Certified study in strategic management od společnosti Inventa consulting.

Marek je ženatý a má jednoho syna.  Rád se věnuje horské cyklistice, běhu, pokeru či esoterice.