CZK/€ 24.695 +0,20%

28. 06. 2012

Subjekty:

Management Stavební spořitelny České spořitelny posílí Aleš Mamica

Buřinka je významnou společností Finanční skupiny České spořitelny. Velmi si proto vážím příležitosti věnovat se v Buřince službám pro klienty. Tematika stavebního spoření je v mé bankovní praxi nová a začínat s něčím novým vždy přináší mnoho zajímavého. Proto se na budoucí práci těším a věřím, že budu v týmu Buřinky platným hráčem,“ řekl Aleš Mamica.

Aleš Mamica začal svou profesní dráhu v ČKD Trakce, jeho cesta do Finanční skupiny České spořitelny vedla před Komerční banku a Bank Austria Creditanstalt. V bankovním sektoru působí od roku 1991.

Ing. Aleš Mamica vystudoval Elektronickou fakultu ČVUT se zaměřením na technickou kybernetiku a absolvoval postgraduální kurz Community banking na Conn Graduate School of Community banking na Oklahoma City University. Volný čas věnuje především rodině, dále oblíbeným sportům, k nimž patří tenis, golf a lyžování. Zajímá se o fotografování a fotografickou techniku a rád čte sci-fi literaturu.