Pondělí 30. listopadu. Svátek má Ondřej.

DRFG má novou tiskovou mluvčí. Tým skupiny posílila Lucie Heřmanská

Investice 09.01.2019 | 16:39 0 Komentářů

Investiční skupina DRFG do svých řad přivítala Lucii Heřmanskou, která od nového roku nastoupila na pozici tiskové mluvčí. Tento krok odráží aktuální rozvoj a růst investiční skupiny a potřebu dávat o svých aktivitách více vědět.

Náplní práce Lucie Heřmanské bude především odpovědnost za budování a udržování vztahů s veřejností a utváření mediálního obrazu skupiny. Na starosti bude mít také interní komunikaci v rámci společnosti a koordinaci mediálních výstupů souvisejících s jednotlivými projekty, které se v rámci portfolia DRFG uskuteční.

Lucie Heřmanská pracovala před nástupem do investiční skupiny DRFG v českých celostátních médiích, například ve vydavatelství Economia. Do skupiny přichází z pozice reportérky hlavního zpravodajství televize Nova, kde se specializovala primárně na politickou a ekonomickou agendu. Podílela se také na tvorbě dalších zpravodajských a publicistických pořadů televize Nova, v rámci ranního zpravodajství ve Snídani s Novou působila také jako moderátorka.

Vystudovala Fakultu sociálních věd na Univerzitě Karlově – bakalářský obor Žurnalistika a magisterský obor Mediální studia.

Během několika měsíců jde již o druhou posilu marketingového oddělení DRFG. Na podzim do skupiny nastoupil také Jan Pastor, který před tím působil v Českém rozhlase, aby se na pozici PR managera podílel na tvorbě mediálního obsahu souvisejícího s činností investiční skupiny.

Tisková zpráva DRFG