Sobota 16. ledna. Svátek má Ctirad.

CSR strategii v MONETA Money Bank má nově na starosti Lucie Kirchner

Banky 12.07.2017 | 14:09 0 Komentářů

Lucie Kirchner nově zodpovídá za společensky odpovědné aktivity (CSR) a trvale udržitelný rozvoj MONETA Money Bank. Vedle vytvoření dlouhodobé strategie v těchto oblastech se bude věnovat grantovému programu s důrazem na podporu místních komunit a také firemnímu dobrovolnictví, které má v bance dlouholetou tradici. Mezi její odpovědnosti patří i firemní iniciativy na prosazování diverzity a vybrané projekty interní komunikace.

Lucie přišla do MONETA Money Bank v březnu letošního roku z České spořitelny, kde více než pět let zodpovídala za aktivity interní a externí komunikace. Mimo jiné zde vedla vnitrofiremní časopis eTrendy, který získal čestné uznání za měření v interní komunikaci od Institutu interní komunikace. V České spořitelně se věnovala rovněž komunikaci sponzoringových aktivit. Předtím strávila tři roky na obdobné pozici ve společnosti NN, pracovala také jako redaktorka publicistiky v České televizi.

Tisková zpráva: Moneta Money Bank