CZK/€ 25.025 -0,26%

CZK/$ 23.283 -0,71%

CZK/£ 29.238 -0,34%

CZK/CHF 25.669 -0,18%

07. 07. 2022

0 komentářů

Y Soft kupuje EveryonePrint

 

Y Soft, přední poskytovatel kancelářských řešení pro digitální transformaci, dnes oznámil finální dohodu o akvizici společnosti EveryonePrint A/S, lídra na trhu cloudové dokumentové infrastruktury. Akvizicí upevňuje Y Soft svou vedoucí pozici poskytovatele integrované platformy správy tisku a digitalizace dokumentů pro cloudové i serverové instalace.

Loading



 

EveryonePrint s více jak 60 zaměstnanci a centrálou v dánské Kodani nabízí zákazníkům Hybridní Cloudovou Platformu (známá pod obchodní značkou jako HCP), fungující jako alternativa k stávajícím tiskovým infrastrukturám.

Y Soft se rozhodl pro akvizici EveryonePrint díky robustní cloudové architektuře jeho produktu, dlouholeté a rozmanité zkušenosti se SaaS, cloudem a prodejními kanály a díky silnému důrazu na jednoduchost a orientaci na koncového zákazníka. Spojení v sobě nese 40 let společných zkušeností ve správě tisku a workflows, přesahuje 45 tisíc instalací celosvětově a pokrývá více než 120 zemí.

V průběhu několika následujících měsíců Y Soft plánuje začlenit EveryonePrint do vlastní organizace. Y Soft bude pokračovat v prodeji, službách a podpoře obou cloudových produktů (HCP od EveryonePrint a produktové rodiny YSoft SAFEQ Cloud). Technologická synergie mezi oběma společnostmi přinese zákazníkům Y Softu a EveryonePrintu možnost těžit z cloudových inovací, které budou dodávány ještě rychleji a efektivněji díky propojení silných stránek obou společností.

„Jsme nadšení, že můžeme přidat technologii EveryonePrint do naší roadmapy, stejně jako přivítat jeho talentované zaměstnance do Y Softí rodiny,” říká Václav Muchna, CEO a spoluzakladatel Y Softu. „Mohu ujistit zákazníky a partnery EveryonePrintu, že Y Soft bude pokračovat s globální podporou EveryonePrint produktů. Akvizice opět potvrzuje stabilní vizi Y Softu a jeho sílu v inovacích a dodávkách.”

REKLAMA

„Globální dosah Y Softu pomůže skvěle naplnit misi EveryonePrintu transformovat svět tisku prostřednictvím cloudu,“ říká Tavs Dalaa, CEO a CTO, EveryonePrintu. „Naši zákazníci nám mohou věřit, že Y Soft bude plně podporovat budoucí funkce a verze našeho produktu,“ dodává. Tavs Dalaa převezme ve Y Softu pozici CTO pro oblast Imaging.

„Y Soft pokračuje v upevňování své pozice na trhu správy tisku díky svým inovacím a akvizicím,“ říká Robert Palmer, viceprezident výzkumu v IDC pro skupinu Imaging, Printing, a Document Solutions. „S akvizicí EveryonePrintu získá Y Soft významné množství instalací, technologická aktiva a zdroje k posílení své cloudové strategie. Zároveň navýší své kapacity pro zákazníky a partnery hledající bezpečný, produktivní a efektivní ekosystém cloudového tisku pro hybridní kanceláře.“

Y Soft je jednotný poskytovatel HW a SW řešení pro zákazníky hledající plně integrovanou platformu, kam mohou přidávat nové funkcionality podle potřeby, přičemž chrání své investice do technologií bez nutnosti využití řady dodavatelů a podpůrných kontraktů. Pro partnerské prodejce znamená jednotná platforma ekonomicky výhodnější škálování a více cest na trh. Silné vazby na všechny dodavatele multifunkčních zařízení přináší zákazníkům integrovanou platformu, ze které může těžit každý. Akvizice bude dokončena v červenci 2022 s ohledem na probíhající regulatorní schválení. Finanční podmínky akvizice nejsou zveřejňovány.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Průzkum: Polovina Čechů, kteří si nespoří na důchod, na to prostě nemá

Dvě třetiny Čechů si odkládají tak, aby si mohly zpříjemnit důchod. Více než polovina lidí, kteří si z různých důvodů neodkládají, jednoduše nedisponuje dostatkem peněz, a vše obratem využije na živobytí. Ukázal to průzkum, který pro investiční platformu Portu vypracovala agentura IPSOS, zúčastnilo se jej 1050 respondentů.

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

06. 05. 2024

Amundi: Scénáře a prognózy výnosů aktiv pro příští desetiletí

V příštích deseti letech by mohlo dojít k vyššímu růstu a nižší inflaci v porovnání s dlouhodobými prognózami Amundi z roku 2023, a to díky zvýšené produktivitě v důsledku implementace umělé inteligence. Zpoždění přijímaných kroků v oblasti klimatu naopak zvýší rizika a povede k vyšším ekonomickým nákladům v […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

03. 05. 2024

Vyplatí se prodávat akcie v květnu podle známého přísloví?

‘Sell in May and go away’ je jedno z nejznámějších přísloví ve finančním světě a podle analýzy investiční platformy eToro je toto rčení dobře podloženo historickými údaji. Společnost prozkoumala měsíční výnosy cen 15 největších světových akciových indexů za posledních 50 let, aby otestovala, zda se akcie v […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

02. 05. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *