CZK/€ 25.175 +0,04%

CZK/$ 23.482 +0,00%

CZK/£ 29.451 +0,26%

CZK/CHF 25.753 +0,09%

25. 05. 2017

0 komentářů

Finančním ředitelem ČAP bude Jan Höfer

 

Pozici finančního ředitele České asociace pojišťoven (ČAP) bude od 1. června 2017 zastávat Jan Höfer. Na starosti bude mít především výkaznictví a controlling skupiny ČAP, České kanceláře pojistitelů a jejich servisní organizace SUPIN.

Loading



 

Jan Höfer působí v oblasti finančního řízení již téměř 20 let. Byl šéfem různých týmů a projektů v bankovním a pojišťovacím sektoru. Zkušenosti získal také v Londýně a Bruselu. Od roku 2002 až pracoval v oblasti finančního řízení ve skupině ČSOB.

„Finanční řízení České asociace pojišťoven a České kanceláře pojistitelů má značná specifika. Jsem velmi rád, že tuto činnost zajistí špičkový odborník, který posílí expertní tým naší skupiny s nezastupitelnou rolí v rámci celého pojišťovnictví,“ říká Jan Matoušek, výkonný ředitel České asociace pojišťoven a České kanceláře pojistitelů.
Zdroj : Tisková zpráva ČAP

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

8D: Týmové řešení problémů jako investice

Nejefektivnější programy snižování nákladů nutně nezačínají úmyslem náklady snižovat. Zlepšování procesů každopádně znamená finanční prospěch. Čím více je snižování nákladů ignorováno, tím větší jsou nakonec úspory, zaznívá v jedné z knih věnovaných neustálému zlepšování produktů a procesů. Jedná se o potírání plýtvání a škrty čehokoli, co nepřidává hodnotu, […]

Text: Radovan Novotný

Foto: Shutterstock

02. 10. 2023

Kalkulačka - pero - pravítko

Jak je drahá investice přes IŽP? Prozradí kalkulačka

Investiční životní pojištění pro většinu případů není vhodným investičním produktem. Je k investování drahé. Přesto v určitých situacích může být řešením. Jak jsou drahé investice přes IŽP? Kalkulačka ČAP to prozradí.

Text: Petr Zámečník

06. 08. 2019


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *