Středa 21. dubna. Svátek má Alexandra.

Za nákupy v Tchibo nabízí MasterCard víkend v Paříži k nezaplacení

Banky MasterCard 16.10.2014 | 10:35 0 Komentářů

Podzimní kampaň MasterCard® PayPassTM přináší slevy, dárky a neočekávaná překvapení v podobě víkendu v Paříži pro dva

MasterCard® připravil ve spolupráci se společností Tchibo novou kampaň na podporu bezkontaktního placení. Od 15. října do 30. listopadu mohou držitelé bezkontaktních karet MasterCard® PayPass™ a Maestro® PayPass™ čerpat 10% slevu na aktuální kolekci spotřebního zboží ve všech kamenných obchodech Tchibo.

Držitelé bezkontaktních karet MasterCard si tak mohou pořídit zboží z nejnovější kolekce Tchibo výhodněji a zároveň získat překvapení k nezaplacení – víkend v Paříži pro dva.Navíc mohou ochutnat kávovou specialitu „Café Pohádkář“ za exkluzivní cenu 19 Kč (běžná cena 44 Kč).

Překvapení k nezaplacení

Zákazníkům, platícím bezkontaktní kartou, MasterCard totiž v období trvání kampaně připravil i tzv. Priceless Surprise, tedy zcela neočekávané překvapení v podobě víkendového zájezdu v Paříži pro dvě osoby.

„Při nákupech se mohou zákazníci občerstvit kávovou specialitou „Café Pohádkář“ za akční cenu 19 Kč. Tento nápoj Tchibo exkluzivně připravilo pro MasterCard v souvislosti s uvedením nového českého filmu Pohádkář v režii Vladimíra Michálka. MasterCard jako hlavní partner filmu divákům ukáže, že hledat mince po kapsách a počítat hotovost už se nenosí. „In“ jsou totiž bezkontaktní platby a platby mobilem pomocí aplikace MasterCard Mobile,“ říká Martina Piskorová, ředitelka marketingu MasterCard Europe pro Českou a Slovenskou republiku.

Soutěž s filmem Pohádkář

Každý zákazník, který za svůj nákup v době trvání podzimní kampaně zaplatí v prodejně Tchibo bezkontaktní kartou MasterCard, získá unikátní kód do aplikace Pohádkář, která je přístupná na webových stránkách www.mastercard-soutez.cz. Zde může okamžitě soutěžit o vstupenky na film, setkání se spisovatelkou Barbarou Nesvadbovou, kávovary Cafissimo a další hodnotné ceny.