CZK/€ 24.745 +0,14%

CZK/CHF 25.049 -0,10%

03. 09. 2012

Subjekty:

UniCredit Bank nabízí převod peněz z kreditní karty na jakýkoliv účet po telefonu

Doposud si museli lidé, které postihly nečekané výdaje, zajít do banky pro půjčku a získanou hotovostí následně zaplatili složenku nebo fakturu. Nyní jen zavolají na naše Zákaznické centrum a potřebné finance až do výše svého disponibilního zůstatku jim během několika minut bezplatně převedeme z jejich kreditní karty na účet, který potřebují,“ říká Darek Filip, ředitel Household Financing UniCredit Bank.

Služba ZAVOLEJ A ZAPLAŤ s UniCredit Bank je přístupná majiteli kreditní karty, jemuž uplynula od její aktivace alespoň šestiměsíční lhůta. Minimální částka pro převod činí 2 000 Kč, maximální částka závisí na výši disponibilního zůstatku klienta. Převod v českých korunách může být proveden na libovolný účet v UniCredit Bank nebo jiné bance na území České republiky.

Na transakce se vztahuje bezúročné období až 45 dnů, proto očekáváme, že službu Zavolej a zaplať s UniCredit Bank ocenění zejména lidé, kteří musí nečekaně uhradit například opravu auta či doplatek za energii nebo plyn. Nebo jen službu jednoduše využijí klienti, kteří odcestovali na dovolenou, a zapomněli uhradit nějakou platbu. Zároveň vědí, že z příští výplaty svůj čerpaný kredit bez problému uhradí,“ vysvětluje Filip.