CZK/€ 25.165 +0,04%

CZK/CHF 25.729 +0,16%

13. 07. 2012

Subjekty:

Saxo Bank získala v 9. ročníku soutěže e-FX Awards ocenění Nejlepší maloobchodní platforma a Nejlepší služba pro řízení FX likvidity pro White Label klienty

Obchodní platformy už více než 10 let pomáhají Saxo Bank v úspěchu na poli on-line obchodování. Je to však poprvé od roku 2008, co Saxo Bank vyhrála prestižní ocenění e-FX za Nejlepší maloobchodní platformu. Aplikaci Saxo Trader lze spustit prostřednictvím počítače, webu i mobilních zařízení. Obchodovat tak můžete kdekoliv, kdykoliv a na jakémkoliv typu přístroje. On-line obchodní platformy navíc nabízí i další nástroje, jako je třeba obchodování měn, komodit, kontraktů CFD, akcií, futures, opcí a dalších derivátů. Novou informační a obchodní aplikaci spustila Saxo Bank v roce 2012 i pro iPhone® a Android. Novou aplikaci lze stáhnout zdarma a nabízí nepřeberné množství informací z finančních trhů – zprávy, analýzy, video blogy, komentáře, průzkumy, finanční kalendář, kurzy a grafy více než 13 tisíc investičních instrumentů.

Řešení White Label je určeno pro finanční instituce, které pro své klienty vyžadují tu nejlepší on-line obchodní platformu na trhu. Nástroj usnadňuje obchodování a komunikaci bank s jejich klienty, a to při zachování plné anonymity klientů ze strany Saxo Bank. Zároveň zprostředkovává přístup klientů k obchodním platformám, které nesou značku každé banky a jsou přizpůsobeny pro její potřeby, aby tak mohly svým klientům nabídnout řízení likvidity na FX trhu. Řešení Saxo Bank pro White Label klienty nabízí obchodování široké škály aktiv prostřednictvím více než 20 000 finančních produktů, včetně forexu, akcií, kontraktů CFD a komodit. V roce 2011 navíc Saxo Bank zvítězila v soutěži o Nejlepšího poskytovatele služeb pro řízení likvidity (Best Liquidity Distribution Service).

Zakladatelé a generální ředitelé Saxo Bank Kim Fournais a Lars Seier Christensen ve společném prohlášení uvedli:

Těchto ocenění bychom nedosáhli bez našich zaměstnanců z celého světa. Bez jejich dobré práce a úsilí by Saxo Bank na současnou úroveň nedosáhla. Chceme být i nadále bankou, kterou preferují naši klienti z řad maloobchodu i white label, obchodníci i aktivní investoři, kteří celosvětově obchodují napříč širokou škálou tříd aktiv. Naším cílem vždy bylo poskytnout klientům jen ty nejlepší možné nástroje a služby. Jsme na ně náležitě hrdí, protože jasně odráží naše úsilí.