Sobota 24. října. Svátek má Nina.

Ratingová agentura Standard & Poor’s (S&P) zvedla rating švýcarské finanční společnosti Swiss Life z „A-“ s pozitivním výhledem na „A“ se stabilním výhledem

Po zlepšení ratingu v květnu 2012 a následném přidání pozitivního výhledu v roce 2013 ocenila i letos ratingová agentura S&P udržitelnou silnou kapitalizaci a příjmy švýcarské finanční společnosti Swiss Life. Její rating se tak s okamžitou platností zvýšil na „A“ se stabilním výhledem.

„Zlepšením ratingu ocenila S&P disciplinovanou implementaci skupinového programu „Swiss Life 2015“ a naše pokračující zefektivňování procesů,“ říká Thomas Buess, finanční ředitel skupiny Swiss Life. „I přes přetrvávající prostředí nízkých úrokových sazeb jsme dál posílili naši tržní pozici a ziskovost. I nadále chceme dosahovat našich cílů a pokračovat v posilování kapitalizace a příjmů Swiss Life,“ dodává.

V České republice je skupina Swiss Life zastoupena společností Swiss Life Select. Ta prostřednictvím vlastních poradců poskytuje svým klientům komplexní privátní finanční poradenství šité na míru. Swiss Life Select se v České republice zaměřuje se bonitní klientelu, v loňském roce zavedla pro klienty s volnou hotovostí nad 5 milionů korun úspěšnou službu Premium.