Čtvrtek 26. listopadu. Svátek má Artur.

Novým členem představenstva a výkonným ředitelem Expobank CZ se stal Martin Kubíček

Banky Expobank 19.02.2019 | 15:02 0 Komentářů

Management Expobank CZ nově posílil Martin Kubíček. V Expobank CZ nyní působí jako výkonný ředitel a člen představenstva zodpovědný za oblast řízení rizik. Martin Kubíček přichází z MONETA Money Bank, kde pracoval dlouhých 11 let. Poslední 4 roky zde zastával pozici senior manažera útvaru Enterprise Risk Management přímo reportujícího CRO.

Novou pozici v Expobank CZ vnímá Martin Kubíček jako výzvu, v níž může uplatnit své bohaté pracovní zkušenosti z bankovního sektoru. „Mým úkolem v Expobank CZ bude zdravé úvěrové portfolio, udržování banky v kondici i pro případ jakékoliv ekonomické krize a neustálé inovování nabízených bankovních produktů s ohledem na nejnovější trendy,“ uvádí Martin Kubíček.

Martin Kubíček zastával manažerské pozice zodpovědné za oblast kapitálové přiměřenosti, risk reportingu, úvěrového rizika a IT bezpečnosti. V České republice vystudoval Institut ekonomických studií na Karlově univerzitě (PhDr.). Studoval také v Dánsku (Aarhus University), Japonsku (University of Tokyo) a USA.