CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/CHF 26.030 +0,03%

02. 07. 2012

Subjekty:

Na dovolenou s kreditní kartou ČSOB

„Pomocí kampaně, která se ponese v duchu cestování, chceme ukázat, jak může být kreditka praktická především na letní dovolené. Pokud si na cesty chcete koupit fotoaparát nebo si plánujete v zahraničí půjčit auto, ČSOB Kreditní karta se vám bude hodit. Díky bezúročnému období máte na uhrazení svých výdajů až 55 dní. A váš fotoaparát je navíc pojištěn ještě 6 měsíců od pořízení pro případ nečekaných událostí,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB.

ČSOB Kreditní karta nabízí mnoho výhod. Kromě bezúročného období až 55 dní klienti zdarma získají pojištění zakoupeného zboží proti odcizení, poškození nebo zničení a prodlouženou záruku o 1 rok na široký sortiment zboží. Ke kartě si mohou klienti také dokoupit výhodné cestovní pojištění.