CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/CHF 26.084 +0,21%

10. 04. 2019

Subjekty:

Legendární závod na pražské Vltavě má nového titulárního partnera – skupinu AXA Česká republika a Slovensko

Jedna z nejtradičnějších sportovních akcí v České republice, pražské Primátorky, představila nového titulárního partnera. Slavný závod s více než stoletou tradicí ponese od letošního roku oficiální název AXA Primátorky podle skupiny AXA Česká republika a Slovensko.

„Těší mě, že jsme se stali titulárním partnerem prestižní akce, jakou AXA Primátorky bezpochyby jsou. Jejich tradice a historie jdou ruku v ruce s hodnotami naší značky. Chceme být partnerem našich klientů na každodenní bázi, podporovat prevenci a zdravý životní styl, které jsou nedílnou součástí našich základních hodnot. Díky tomuto partnerství můžeme ještě více zdůraznit, jak důležité pro nás je stát blízko svých klientů v každém momentu jejich života, který chceme zlepšovat a prosazovat v něm prevenci jako nedílnou součást našich hodnot. Jsem hrdý na to, že se značka AXA spojila s Primátorkami,” říká Robert Gauci, CEO skupiny AXA Česká republika a Slovensko.

„Máme radost, že jsme se se skupinou AXA domluvili na rozvoji Primátorek. Partnery našich projektů pečlivě vybíráme tak, aby partnerství bylo hodnotné a smysluplné pro značku i danou sportovní akci. Jsme si jisti, že se tato naše ambice u AXA Primátorek naplní a spolupráce bude kromě značky AXA přínosná také pro návštěvníky, závodníky a další partnery akce,“ těší se Petr Lešek za marketingového partnera akce agenturu RAUL.

AXA Primátorky se konají od 7. do 9. června letošního roku. Návštěvníci mohou přijít zdarma fandit na náplavku Rašínova nábřeží a z AXA tribuny na vlastní kůži okusit jedinečnou akci, která se na pražské Vltavě koná již od roku 1910.