Sobota 31. října. Svátek má Štěpánka.

ERGO pojišťovna spustila vylepšený on-line portál

ERGO pojišťovna se neustále snaží vylepšovat nabídku svých služeb, a tak nedávno spustila vylepšenou verzi on-line cestovního pojištění. Vedení společnosti věří, že před vrcholící zimní sezonou tuto komfortnější a srozumitelnější aplikaci ocení mnoho jejích klientů. Otevírá se jim totiž například možnost mnohem jednoduššího výběru připojištění a výrazně přehlednější orientace při volbě cílové destinace.

Mezi další výhody, které společnost ERGO svým klientům nabízí, patří třeba možnost pojištění rekreačního lyžování a snowboardingu na vyznačených sjezdovkách do 3500 metrů nad mořem bez jakékoliv přirážky. Za zmínku stojí také nabídka cestovního pojištění do Egypta, Maroka, Tuniska, Turecka a na Kypr za cenu pojištění po Evropě. Sjednání on-line pojištění je možné kdykoliv, a to i během víkendu, s platností již od následujícího dne. Připojištění zavazadel, odpovědnosti či úrazu Vás u ERGO pojišťovny vyjde pouze na 10 Kč za den.

S ERGO pojišťovnou se zkrátka můžete nechat pojistit kdykoliv a odkudkoliv tím nejsnadnějším způsobem. Pro více informací a uzavření on-line cestovního pojištění navštivte portál https://online.ergo.cz.