Pátek 22. října. Svátek má Sabina.

Equa bank nabízí účty mladým od 15 let

Banky Equa bank 25.11.2020 | 14:11 0 Komentářů

Equa bank začala od 25. listopadu nabízet depozitní produkty klientům ve věku od 15 do 17 let. Mladé chce oslovit nejen nabídkou výhodných běžných účtů, ale i moderním a uživatelsky vstřícným digitálním bankovnictvím.

Equa bank nyní poskytuje klientům ve věku od 15 do 17 let vedení běžného účtu v korunách a Spořicí účty HIT a MAX. K běžnému účtu mohou získat platební kartu Mastercard Standard. Mladí klienti si mohou u Equa bank otevřít i běžný účet v EUR a USD a Spořicí účet EXTRA v EUR.

„Chceme mladé oslovit nejen nabídkou běžného účtu zdarma bez dalších podmínek, ale i digitálním bankovnictvím, jehož rozvoj patří mezi naše priority. Naše mobilní aplikace patří k uživatelsky nejpříjemnějším na trhu. Navíc, zhruba každý měsíc v naší aplikaci mohou klienti najít novou službu nebo vylepšení stávající. A přesně to mladí od své banky čekají – inovace v on-line bankovnictví,“ řekl Lukáš Bína, produktový manažer depozit, Equa bank.

Běžný účet od Equa bank patří dlouhodobě k nejvýhodnějším účtům na trhu. Součástí bezplatného vedení účtu jsou například: výběry z bankomatů všech bank po celém světě, multiměnová platební karta, internetové bankovnictví, špičkové mobilní bankovnictví, všechny příchozí a odchozí platby, založení, změny a zrušení všech trvalých příkazů a inkas, všechny vklady prostřednictvím vkladomatů Equa bank, vklady prostřednictvím poboček České pošty (1 vklad měsíčně) a mnoho dalších běžných služeb. K účtu lze navíc zřídit i spořicí účet HIT s výhodným úročením.