CZK/€ 25.155 -0,32%

CZK/CHF 25.687 -0,48%

12. 09. 2012

Subjekty:

Citibank nabízí jako první banka na českém trhu možnost úhrady plateb SIPO nebo plateb za služby O2 inkasem z kreditní karty

„Novou službu ocení všichni klienti, kteří využívají služeb společnosti O2 nebo používají SIPO k úhradám pravidelných měsíčních plateb za nájem, energie a jiné služby.“ říká Milan Řezníček, produktový manažer kreditních karet Citibank a dodává: „Klienti, si mohou o službu zažádat prostřednictvím zákaznické linky CitiPhone. Po uvedení čísla SIPO nebo telefonního čísla O2 se již dále nemusí o nic starat, Citibank provede nastavení u České pošty či operátora za ně. Nejvíce však klienti Citibank ocení to, že za platby SIPO a O2 získají stejně zajímavé bonusy a výhody, jako za jakékoliv jiné platby Citi kreditními kartami. U karty Citi Life tedy například bonus 2 % z částky transakce.“

Služba přinese klientům Citibank úsporu času, jelikož nemusí provádět každý měsíc jednorázové platby či chodit platit na poštu, a navíc mohou využít mnoho dalších výhod, které Citi kreditní karty nabízejí. Vedle bezúročného období až 55 dní získají například držitelé kreditní karty Citi Life bonus ve výši 2 % z hodnoty každé platby kreditní kartou či bonus ve výši 0,5 % z plateb kreditní kartou Shell MasterCard od Citibank. Klienti, kteří často cestují, ocení možnost sbírání mílí v rámci programu OK Plus při platbách kreditní kartou Citi ČSA MasterCard World.

Všichni držitelé Citi kreditních karet mohou při placení Citi kreditními kartami využít výhod a slev poskytnutých partnery v rámci programu Citi Club, který nabízí přístup k výhodným nabídkám z oblasti gastronomie, nakupování, cestování, sportu, zdraví i péče o tělo po celé České republice.