CZK/€ 25.155 -0,32%

CZK/£ 29.361 -0,01%

CZK/CHF 25.687 -0,48%

05. 11. 2018

BNP PARIBAS CARDIF POJIŠŤOVNA POTVRDILA POZICI LEADRA V POJIŠTĚNÍ ELEKTRONIKY. DALŠÍCH 7 LET BUDE POJIŠŤOVAT ZBOŽÍ KOUPENÉ V SÍTI HP TRONIC

BNP Paribas Cardif Pojišťovna potvrdila svoji vedoucí pozici na poli pojištění elektroniky. Po dalších sedm let bude pojišťovat zboží zakoupené v síti HP Tronic.

BNP Paribas Cardif Pojišťovna pojistila na českém trhu již 1,4 milionů mobilních telefonů, elektroniky a domácích spotřebičů. Jen mobilních telefonů jsme pojistili přes 800 000. Z toho jen v loňském roce to bylo 200 000 pojištěných mobilních telefonů.

BNP Paribas Cardif Pojišťovna rozšířila od 1. srpna 2018 spolupráci se společností HP TRONIC Zlín spol. s r. o. Nová smlouva s předním retailerem na trhu domácích spotřebičů, spotřební elektroniky, počítačů a mobilních telefonů byla podepsána na příštích 7 let a týká se spolupráce nejen na českém trhu, ale také na slovenském trhu.

Nová smlouva navazuje na dosavadní úspěšnou spolupráci a rozšiřuje nabídku pojištění nakoupeného zboží do všech společností v síti HP Tronic. „Nabídka našeho pojištění je k dispozici pro zákazníky HP Tronic již od roku 2011. V současné době na 135 prodejnách a v 5 e-shopech,“ říká Zdeněk Jaroš, generální ředitel BNP Paribas Cardif Pojišťovny.

V rámci pojištění nahodilého poškození včetně odcizení, pojištění osobních věcí pro případ odcizení a prodloužené záruky vyplatila BNP Paribas Cardif Pojišťovna za uplynulé roky zákazníkům sítě HP Tronic a Datart jen v České republice pojistné plnění ve výši více než 100 milionů Kč.

Společnost HP Tronic v České republice a na Slovensku provozuje řetězce a internetové obchody Euronics, Kasa.cz, Hej.sk, ETA a Proton. Od konce roku 2017 je součástí skupiny HP Tronic i Datart, jeden z největších maloobchodních subjektů v České republice. Celkově má síť HP Tronic na českém a slovenském trhu zhruba 135 elektroprodejen, které každý rok navštíví více než 22 milionů zákazníků.

„S Cardif Pojišťovnou spolupracujeme úspěšně již sedm let. Našim cílem je poskytovat vysoce kvalitní služby a hodnotné produkty, a tak je logické, že nabízíme pojištění od renomované pojišťovny, která je v oblasti prodloužené záruky a nahodilého poškození špičkou nejenom na českém trhu. Je přirozené, že poté, co se síť obchodů Datart stala součástí skupiny HP Tronic, rozšířili jsme nabídku pojištění od pojišťovny Cardif i do obchodů této sítě,“ vysvětluje Daniel Večeřa, generální ředitel společnosti HP Tronic.

Tisková zpráva BNP Paribas Cardif Pojišťovna