Sobota 25. září. Svátek má Zlata.

Allianz přichází s novým životním pojištěním, jehož cenu sami můžete ovlivnit

Allianz pojišťovna přichází na trh s novinkou, která si v mnohém nezadá s loňskou říjnovou revolucí v pojištění automobilů. Tentokrát jde o životní pojištění Allianz ŽIVOT. Je určené těm, kteří se neradi pročítají stohy nezáživných textů, nekouří, nemají nadváhu, a kdyby už se jim něco stalo, tak chtějí mít jistotu, že dostanou nejvíce peněz na trhu.

Novinka od Allianz je totiž finančně příznivá k lidem, kteří se starají o své zdraví a díky tomu získají slevu až 28 procent. Zatímco kuřák s nadváhou zaplatí např. 808 korun měsíčně, nekuřáka s ideálním BMI (Body Mass Indexem) vyjde pojištění pouze na 596 korun.

Allianz ŽIVOT je produktem roku 2017, a tak neobsahuje žádné nesmyslné poplatky. Jeho sazebník se vejde na pouhou jednu stranu textu. Co je ale nejpodstatnější – jde o jediný produkt na českém trhu, který klientům umožňuje nastavit investiční nebo skutečnou rizikovou variantu. Stačí si jednoduše vybrat pouze ta rizika, která chtějí mít pojištěna a pouze k nim pak získají lehce pochopitelné pojistné podmínky. Žádné nekonečné stránky textů, kterým by rozuměli pouze právníci a pojišťováci.

Pojištění Allianz ŽIVOT také garantuje nejvyšší plnění pro závažné úrazy nebo PRO boj s rakovinou. V praxi to znamená, že už klient nemusí vybírat nejlepší úrazové pojištění a komplikovaně studovat a porovnávat oceňovací tabulky, kterým často rozumí jen lékař, ale ne obyčejný člověk. „Rozhodli jsme se našim klientům ulehčit život a tohle vše uděláme za ně. Pravidelně, nejméně však dvakrát ročně, zanalyzujeme a srovnáme oceňovací tabulky pěti největších pojišťoven v běžně placeném životním pojištění pro pojištění denního odškodného. A pokud zjistíme, že některá z těchto pojišťoven ve srovnatelném produktu s naším plní u závažného úrazu více, našim klientům plnění navýšíme na její úroveň,“ vysvětluje Martin Podávka, ředitel Market Managementu Allianz pojišťovny.

Allianz životní pojištění je nejoceňovanějším produktem posledních let v řadě odborných i laických soutěží.

Všech 7 revolucí v produktu Allianz ŽIVOT v kostce:

1. První pojištění určené PRO ženy                                          (od 2012)
  2. Garance nejvyššího plnění pro závažné úrazy                     (od 2013)
  3. První pojištění PRO boj s rakovinou                                      (od 2014)
  4. Férově nižší cena za zdravý styl života                                 (od 2015)
  5. Žádné počáteční a jiné absurdní poplatky                             (od 2016)
  6. Investiční část zcela volitelně a vždy odděleně                     (od 2017)
  7. Jednoduše srozumitelné pojistné podmínky             (od 2017)