Sobota 25. září. Svátek má Zlata.

AGENTURA A.M.BEST UDĚLILA ČESKÉ POJIŠŤOVNĚ RATING FINANČNÍ SÍLY NA ÚROVNI „A“

Mezinárodní ratingová agentura A.M.Best, specializující se na sektor pojišťovnictví, udělila i v roce 2016 České pojišťovně rating finanční síly na úrovni „A“ (Excellent) a úvěrový rating na úrovni „a“. Oba ratingy byly navíc uděleny se stabilním výhledem. Stejně jako minulý rok je tak rozhodnutí agentury A.M.Best dalším  potvrzením síly a stability České pojišťovny.

Rating finanční síly „A“ i úvěrový rating „a“ udělila agentura A.M.Best České pojišťovně i v roce 2015. Letošní ratingy tak potvrzují silnou obchodní pozici České pojišťovny, odrážejí dlouhodobé vykazování vysokých výnosů a solidní rizikově váženou kapitálovou pozici společnosti.

Dosažený rating je výbornou zprávou také pro klienty a obchodní partnery pojišťovny. Stabilita České pojišťovny garantuje, že je schopna dostát všem svým závazkům, a to i v případě rozsáhlých přírodních kalamit, které se v posledních letech v České republice objevují stále častěji.