CZK/€ 25.230 -0,02%

CZK/$ 23.714 +0,00%

CZK/£ 29.540 +0,02%

CZK/CHF 26.023 +0,17%

Text: Redakce

27. 07. 2012

0 komentářů

Soutěžte o volné vstupenky na seminář multimilionáře Randy Gage

 


 

Mediálním partnerem semináře je web Investujeme.cz, který ve spolupráci s organizátory připravil soutěž o volné vstupenky. Hlavní cenou budou tři volné vstupenky v celkové hodnotě 18 tisíc korun. Tří vylosovaní výherci získají po jednom kusu. Informace, které pomohou zodpovědět následující otázku, naleznete na webu http://www.randygage.cz/.

Soutěž probíhá v období od 1. 8. do 15. 8. 2012 (dále „soutěžní období“), každý den od 0.00 do 24.00. Odpovědi na soutěžní otázky je nutné provést následujícím způsobem:

  • Účastníci musí zasílat své odpovědi na soutěžní otázku prostřednictvím e-mailu na adresu redakce@investujeme.cz kdykoliv v průběhu trvání soutěže, nejpozději však do 15. 8. 2012.
  • E-mailová zpráva musí obsahovat odpověď, kterou soutěžící považuje za správnou. 
  • E-mailová zpráva musí mít v předmětu „Soutěž o volné lístky na seminář Randy Gage“, tělo zprávy pak musí obsahovat odpověď, a na dalším řádku jméno, příjmení, bydliště a telefonický kontakt na soutěžícího.
  • Otázka je celkem jedna. Účastník soutěže může soutěžit pouze za sebe a odpovědět pouze jedenkrát. Pokud na otázku odpoví vícekrát, bude vyřazen z losování.

Soutěžní otázky

1/ Randy Gage stojí za úspěchem společnosti

a)      Agel

b)      LLC

c)      Kodak

REKLAMA

Příloha: Podrobná pravidla soutěže

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz


Související články

Vyhlášení výsledků soutěže o volné vstupenky na seminář multimilionáře Randy Gage

Do České republiky zavítá americký multimilionář, spisovatel a řečník Randy Gage, který 15. září 2012 od 13 hodin vystoupí na semináři v Top Hotelu Praha. Odborný server jakožto mediální partner semináře uspořádal ve dnech 1. až 15. srpna 2012 soutěž o volné vstupenky. Dnes oznamujeme vítěze slosování ze správných odpovědí na soutěžní otázku.

Text: Redakce

24. 08. 2012

Multimilionář, úspěšný spisovatel a řečník Randy Gage: „Mám rád peníze, na jejichž dosažení nemusím vynaložit mnoho úsilí“

Jestliže momentálně hledáte inspiraci, jak zdokonalit či posunout vaši kariérovou dráhu, můžete se zajít podívat na seminář Randyho Gagea, který se koná 15. září od 13 hodin 2012 v Top Hotelu Praha. Americký spisovatel, řečník a multimilionář pohovoří na akci o principech prosperity a úspěchu. Současně představí na světové premiéře svoji novou knihu „Risk je nové bezpečí,“ která vyjde v České republice dokonce o dva měsíce dříve než ve Spojených státech. Mediálním partnerem semináře je web Investujeme.cz.

Text: Tomáš Blažo

10. 08. 2012


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *