CZK/€ 25.025 -0,26%

CZK/$ 23.283 -0,71%

CZK/£ 29.238 -0,34%

CZK/CHF 25.669 -0,18%

08. 10. 2013

0 komentářů

Subjekty:

Akcionáři CYRRUS investují do atraktivního odvětví IT technologií – bezpečnostního software

 


 

Trh s bezpečnostními technologiemi již v současné době roste rychlým tempem a společnost CYRRUS, a.s. očekává, že tempo růstu se bude v následujících letech stupňovat. Podle odhadů by se velikost trhu měla jen během následujících let více než zdvojnásobit. Příležitost kapitálově vstoupit do firmy, která má všechny předpoklady stát se významným hráčem na tomto dynamicky rostoucím trhu, tak nemohli akcionáři společnosti CYRRUS, a.s. propásnout. „Pro úspěch v tomto segmentu je třeba mít know-how, zkušený tým lidí, kapitál a samozřejmě také dobrý marketing. První dvě podmínky ideálně splňuje právě firma SODATSW, s ostatním jsme připraveni pomoci my,“ říká k tomu Martin Kozumplík, předseda představenstva společnosti CYRRUS, a.s.

Společnost SODATSW sleduje trendy poslední doby, především dynamicky rostoucí segment cloudových služeb. Investice do cloudových služeb celosvětově rostou o desítky procent ročně a v roce 2016 by měly dosahovat až 200 miliard dolarů. Organizace si na jedné straně uvědomují výhody cloudových služeb, na straně druhé se stále obávají rizik spojených s ochranou dat. Až 60 procent organizací v minulosti pozastavila výdaje do cloudových služeb z obavy o uložená data. A právě bezpečnost dat v cloudových službách je v hledáčku vývojářů ze společnosti SODATSW. Příchod nových akcionářů do společnosti zajistí dokončení unikátního projektu a jeho rozšíření na globální trhy.

Společnost CYRRUS, a.s. patří již mnoho let na tuzemském trhu k lídrům v oblasti uvádění nadějných firem na burzu a své dlouholeté zkušenosti chce v budoucnosti využít i v případě společnosti SODATSW. „Podle nás existuje reálná šance, že společnost během několika let přivedeme na burzu“, říká Kozumplík. Příkladů toho, že takové očekávání je reálné, lze nalézt několik. Stačí připomenout společnost AVG, jejíž akcie před rokem a půl úspěšně vstoupily na americký akciový trh a od té doby posílily již o více než padesát procent.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Průzkum: Polovina Čechů, kteří si nespoří na důchod, na to prostě nemá

Dvě třetiny Čechů si odkládají tak, aby si mohly zpříjemnit důchod. Více než polovina lidí, kteří si z různých důvodů neodkládají, jednoduše nedisponuje dostatkem peněz, a vše obratem využije na živobytí. Ukázal to průzkum, který pro investiční platformu Portu vypracovala agentura IPSOS, zúčastnilo se jej 1050 respondentů.

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

06. 05. 2024

Amundi: Scénáře a prognózy výnosů aktiv pro příští desetiletí

V příštích deseti letech by mohlo dojít k vyššímu růstu a nižší inflaci v porovnání s dlouhodobými prognózami Amundi z roku 2023, a to díky zvýšené produktivitě v důsledku implementace umělé inteligence. Zpoždění přijímaných kroků v oblasti klimatu naopak zvýší rizika a povede k vyšším ekonomickým nákladům v […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

03. 05. 2024

Vyplatí se prodávat akcie v květnu podle známého přísloví?

‘Sell in May and go away’ je jedno z nejznámějších přísloví ve finančním světě a podle analýzy investiční platformy eToro je toto rčení dobře podloženo historickými údaji. Společnost prozkoumala měsíční výnosy cen 15 největších světových akciových indexů za posledních 50 let, aby otestovala, zda se akcie v […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

02. 05. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *