CZK/€ 25.090 -0,22%

CZK/$ 23.448 -0,02%

CZK/£ 29.338 -0,27%

CZK/CHF 25.714 +0,09%

26. 05. 2022

0 komentářů

Specializace v době krize funguje ERV Evropská potřinácté zvítězila v anketě Pojišťovna roku

 

Díky specializaci na cestovní pojištění se ERV Evropské i během pandemie COVID-19 podařilo posílit své postavení na trhu. Jako první přišla s komplexním řešením COVID-19 rizik.  I díky tomu navýšila rekord v počtu prvenství v kategorii Specializované pojištění prestižní ankety Pojišťovna roku, kterou pořádá Asociace českých pojišťovacích makléřů (AČPM) ve spolupráci s Českou asociací pojišťoven (ČAP) a odborným serverem oPojištění.cz.

Loading



 

Ve středu 25. května proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků 21. ročníku ankety Pojišťovna roku. ERV Evropská svým vítězstvím v kategorii „Specializované pojištění“ opět potvrdila svoji pozici lídra na trhu cestovního pojištění. Na druhém místě se umístila Allianz Trade (pův. EULER HERMES SA) a třetí místo obsadila D.A.S. Rechtsschutz AG, pobočka pro ČR. „Naším cílem je neustále zdokonalovat naše služby. O tom, že se nám to daří, jsme se přesvědčili zvláště v této složité době zasažené pandemií COVID-19, ale i konfliktem na Ukrajině. Právě krizová období jasně ukazují, že specializace na určitý segment pojištění skutečně funguje,“ říká Libor Dvořák, generální ředitel ERV Evropské pojišťovny.

Ačkoli s ERV Evropskou vloni vycestovalo jen 58 % počtu osob než v roce 2019, tedy před vypuknutím pandemie, posílila pojišťovna své postavení na trhu. „Jsme rádi, že jsme udrželi a ještě více prohloubili spolupráci s makléři. Stejně tak nás těší, že jako hlavní pojistitel budeme i další 4 roky poskytovat naše služby v zahraničí pracovníkům Ministerstva zahraničních věcí a jejich rodinným příslušníkům. Naše firemní pojištění využívá řada špičkových společností jako např. Continental, Samsung, Siemens, Skanska, O2, T-Mobile či ZOO Praha,“ říká Libor Dvořák.

COVID-19 vs. cestovní pojištění

ERV Evropská přišla jako první na trh s komplexním řešením COVID-19 rizik. Už v červnu 2020 na trh uvedla speciální balíčky a připojištění, které kromě léčebných výloh spojených s COVID-19 řešily i situace, kdy klienti nesplní zdravotní podmínky pro vycestování nebo jsou v zahraničí umístěni do preventivní karantény a je pro ně nutné zajistit náhradní ubytování či dopravu. ERV Evropská s ohledem na vývoj pandemie neustále upravovala své produkty, aby se na ně klienti mohli během cest do zahraničí plně spolehnout, a to i v situaci, kdy některé pojišťovny raději zastavily prodeje cestovního pojištění, zejména pak pojištění storna. „Věříme, že právě v podobně složitých situacích se projeví výhody řešení nabízených naší úzce specializovanou pojišťovnou,“ říká Libor Dvořák.

REKLAMA

Vlastimil Divoký

manažer marketingu a komunikace ERV Evropské pojišťovny

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Rozhovor: Pojišťovna má vyřešit problém, ne jen zaplatit škodu

Skutečnou hrozbou pro pojišťovny nejsou klimatické změny ani technologické firmy, které by si rády ukrojily díl trhu, ale to, jak rychle se dokáží pojišťovny přizpůsobit změnám a nepodcenit žádný aspekt, který na ně může dopadnout. V rozhovoru to uvedl prezident České asociace pojišťoven Martin Diviš.

Text: Redakce

24. 04. 2024

Kalkulačka pro výpočet orientační pojistné hodnoty – snížení rizika podpojištění

V roce 2023 Česká asociace pojišťoven (ČAP) představila nový standard pro výpočet pojistné hodnoty nemovitostí, zaměřený především na rodinné domy. Cílem tohoto standardu je minimalizovat riziko podpojištění. V rámci tohoto úsilí byla vytvořena kalkulačka pro orientační hodnotu pojistného, dostupná na webových stránkách ČAP. Tato kalkulačka umožňuje zadat […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

27. 03. 2024

Jaké sankce hrozí při nedodržení povinností v rámci daňového přiznání?

Stále platí, že nejvíc lidí podává přiznání k dani z příjmu fyzických osob až poslední týden v březnu. Proto Finanční správa od pondělí 25. března do úterý 2. dubna letos prodlužuje úřední hodiny podatelen všech finančních úřadů. Finanční úřady budou otevřené od 8 do 17 hodin. Neplatí to však pro […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

26. 03. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *