CZK/€ 25.165 +0,04%

CZK/$ 23.481 +0,05%

CZK/£ 29.375 +0,05%

CZK/CHF 25.729 +0,16%

29. 01. 2019

0 komentářů

MetLife zvítězila v žebříčku Finanční produkt 2018

 

MetLife pojištění FairLife obsadilo první místo v anketě Finanční produkt roku 2018 v kategorii Investiční životní pojištění. K první příčce získala pojišťovna MetLife i třetí v kategorii Rizikové životní pojištění s produktem Garde 5.0. Žebříček od roku 2011 vyhlašuje portál Finparada.cz ve spolupráci se společností Scott & Rose.

Loading



 

První místo pojištění FairLife i třetí pro Garde 5.0 je pro nás a věřím, že i pro naše klienty, skvělou zprávou. Děkujeme Finparádě i společnosti Scott & Rose za ocenění našeho produktu i naší práce. Děkujeme zejména našim klientům, pro které naše produkty stále vylepšujeme, tak aby co nejvíce odpovídaly jejich požadavkům,“ říká k ocenění František Špulák, Marketing and Communication Executive MetLife.

Životní pojištění Garde 5.0 klade důraz na zdravý životní styl. Má nejkratší čekací dobu na trhu, pouze 2 měsíce, a nejvyšší plnění v případě trvalých následků úrazu. Také má nejpropracovanější varianty pracovní neschopnosti.

Každoroční hodnocení „Finparáda.cz – Finanční produkt roku“ vychází z průběžných výsledků online žebříčků nejlepších finančních produktů, které tvoří obsah portálu Finparáda.cz. Žebříčky nejlepších finančních produktů sestavují a pravidelně aktualizují specialisté společnosti Scott & Rose na základě každodenního zpracování, srovnávání a analyzování mnoha dat a informací z oblasti finančního trhu.

Tisková zpráva MetLife

REKLAMA

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Rozhovor: Pojišťovna má vyřešit problém, ne jen zaplatit škodu

Skutečnou hrozbou pro pojišťovny nejsou klimatické změny ani technologické firmy, které by si rády ukrojily díl trhu, ale to, jak rychle se dokáží pojišťovny přizpůsobit změnám a nepodcenit žádný aspekt, který na ně může dopadnout. V rozhovoru to uvedl prezident České asociace pojišťoven Martin Diviš.

Text: Redakce

24. 04. 2024

Kalkulačka pro výpočet orientační pojistné hodnoty – snížení rizika podpojištění

V roce 2023 Česká asociace pojišťoven (ČAP) představila nový standard pro výpočet pojistné hodnoty nemovitostí, zaměřený především na rodinné domy. Cílem tohoto standardu je minimalizovat riziko podpojištění. V rámci tohoto úsilí byla vytvořena kalkulačka pro orientační hodnotu pojistného, dostupná na webových stránkách ČAP. Tato kalkulačka umožňuje zadat […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

27. 03. 2024

Jaké sankce hrozí při nedodržení povinností v rámci daňového přiznání?

Stále platí, že nejvíc lidí podává přiznání k dani z příjmu fyzických osob až poslední týden v březnu. Proto Finanční správa od pondělí 25. března do úterý 2. dubna letos prodlužuje úřední hodiny podatelen všech finančních úřadů. Finanční úřady budou otevřené od 8 do 17 hodin. Neplatí to však pro […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

26. 03. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *