CZK/€ 25.175 +0,04%

CZK/$ 23.482 +0,00%

CZK/£ 29.451 +0,26%

CZK/CHF 25.753 +0,09%

03. 10. 2018

0 komentářů

Petr Koblic se stal prezidentem Federace evropských burz

 

Generální ředitel Burzy cenných papírů Praha a člen představenstva Wiener Börse Petr Koblic byl zvolen prezidentem Federace evropských burz cenných papírů (FEBCP). Od 2. října mu začíná běžet funkční období tří let.

Loading



 

„Je pro mne čest být zvolen na pozici prezidenta FESE a zastupovat evropský burzovní sektor, který je nedílnou součástí evropského hospodářství. Vzhledem ke geopolitickým výzvám, jimž čelíme, musíme nyní více než kdy jindy společně pracovat na zlepšování evropských kapitálových trhů, které budou transparentní a efektivní, a zajišťovat financování a řízení rizik evropského hospodářství.

Jako zastánce menších a středních burz, zejména v regionech střední a východní Evropy, doufám, že organizaci přispěji svými zkušenostmi s budováním místních ekosystémů. Členství v FESE již dlouho podporuje burzy všech velikostí a já v každém případě zajistím, aby byly v rámci tohoto členství vyslyšeny všechny hlasy,“ říká Petr Koblic.

Petr Koblic začal působit v představenstvu FESE v roce 2016 a v červnu letošního roku byl zvolen viceprezidentem.
Zdroj : Tisková zpráva BCPP

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

8D: Týmové řešení problémů jako investice

Nejefektivnější programy snižování nákladů nutně nezačínají úmyslem náklady snižovat. Zlepšování procesů každopádně znamená finanční prospěch. Čím více je snižování nákladů ignorováno, tím větší jsou nakonec úspory, zaznívá v jedné z knih věnovaných neustálému zlepšování produktů a procesů. Jedná se o potírání plýtvání a škrty čehokoli, co nepřidává hodnotu, […]

Text: Radovan Novotný

Foto: Shutterstock

02. 10. 2023


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *