CZK/€ 25.175 +0,04%

CZK/$ 23.482 +0,00%

CZK/£ 29.451 +0,26%

CZK/CHF 25.753 +0,09%

09. 07. 2018

0 komentářů

Petr Stuchlík by se mohl stát lídrem pražské kandidátky za ANO

 

Tři měsíce před komunálními volbami bude hnutí ANO rozhodovat o výměně lídrů na pražské kandidátce. Pražského zastupitele Patrika Nachera by mohl nahradit zakladatel a generální ředitel společnosti Fincentrum Petr Stuchlík.

Loading



 

Patrik Nacher byl zvolen lídrem pro Prahu již v dubnu. Celostátní výbor hnutí ANO, který může zasahovat do konečné podoby kandidátek, hodlá ale dnes navrhnout na pozici jedničky Petra Stuchlíka.

„Už na začátku jsem říkal, že lídr je v zásadě v nepřátelském prostředí, stojí proti němu konkurence a když obhajuje vítězství, je to o to těžší,“ řekl Patrik Nacher. „K tomu, aby lídr uspěl, musí mít silnou pozici, k čemuž je potřeba podpora zespoda, musí se koordinovat se současnou primátorkou a musí mít podporu také shora. Tím, že má hnutí podle stanov právo dělat takovéhle změny, to můžu jen akceptovat a vzít to v tuto chvíli na vědomí,“ dodal Patrik Nacher.

Petr Stuchlík se zatím nechtěl k možnosti své kandidatury vyjádřit. Kdyby k výměně lídrů opravdu došlo, Patrik Nacher by se posunul na druhou pozici. Není však jisté, že by s tím souhlasil. „Musím si promyslet, co dál a bylo by fér, aby první, komu to řeknu, bylo vedení hnutí. Uvažuji o všech variantách, tak aby to mělo hlavu a patu,“ sdělil Patrik Nacher.
Zdroj : Lidové noviny

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Petr Stuchlík, Fincentrum - kandidát Hnutí ANO na pražského primátora

Petr Stuchlík vstupuje do investičního fondu Quant

Petr Stuchlík prostřednictvím společnosti Duck Sauce kupuje majoritní podíl v investičního fondu Robot Asset Management SICAV s podfondem Quant. Fond zároveň rozšíří distribuci a plánuje další růst.

Text: Petr Zámečník

27. 05. 2019

matematika - špatný výsledek - 1 + 1 = 3

Další důchodová reforma na scéně… nebo ne?

Důchodová reforma je nezbytná. Na tom se shodnou všichni, kteří se alespoň trochu vyznají v demografii. Ovšem zatímco se penzijní systém řítí do záhuby, politici vymýšlí způsoby, jak mu podřezat žíly o něco dříve.

Text: Petr Zámečník

15. 02. 2019

Petr Stuchlík, Fincentrum - kandidát Hnutí ANO na pražského primátora

Petr Stuchlík: Můj vstup do politiky zvýšil cenu Fincentra

Můžete si o něm myslet co chcete, ale určitě patřil mezi nejvýraznější osobnosti poradenského světa. S Martinem Nejedlým vybudovali a úspěšně prodali Fincentrum za více než miliardu korun. Nyní jeho osmnáctiletá spanilá cesta po finančním trhu končí. Jaká byla a co plánuje dál? 

Text: Martin Dočekal

02. 10. 2018


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *