CZK/€ 25.175 +0,04%

CZK/$ 23.482 +0,00%

CZK/£ 29.451 +0,26%

CZK/CHF 25.753 +0,09%

28. 02. 2017

0 komentářů

Jan Sadil odchází z Hypoteční banky

 


 

„Odchod z Hypoteční banky jsem neplánoval. Hypotéky i lidi kolem mám rád a změn v oboru je tolik, že jsem se nenudil. Ale když ta nabídka přišla, byla to lákavá kombinace. S Hypoteční bankou zůstanu v kontaktu a chci se také naučit něco nového,“ říká Jan Sadil.

Jako člen představenstva bude mít na starosti kromě Hypoteční banky i Českomoravskou stavební spořitelnu a Pojišťovnu ČSOB. „Nejsem expert na pojištění, ale zkušenosti s růstem obchodu Hypoteční banky mohou naší pojišťovně pomoct,„ říká Jan Sadil. „Líbí se mi, že ČSOB začala komunikovat, že je bankou i pojišťovnou, protože tak to skutečně je. Naše skupina má plnou produktovou škálu pojištění a to je její velká konkurenční výhoda,“ dodává.
Zdroj : iHNed.cz, redakce Hypoindex.cz

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

8D: Týmové řešení problémů jako investice

Nejefektivnější programy snižování nákladů nutně nezačínají úmyslem náklady snižovat. Zlepšování procesů každopádně znamená finanční prospěch. Čím více je snižování nákladů ignorováno, tím větší jsou nakonec úspory, zaznívá v jedné z knih věnovaných neustálému zlepšování produktů a procesů. Jedná se o potírání plýtvání a škrty čehokoli, co nepřidává hodnotu, […]

Text: Radovan Novotný

Foto: Shutterstock

02. 10. 2023

Fincentrum Banka roku 2014: Dominuje ČSOB a Česká pojišťovna

Třináctý ročník ocenění Fincentrum Banka roku vyhrála poprvé v historii ČSOB. Sesadila své dva největší konkurenty – Českou spořitelnu a Komerční banku – a dařilo se jí i v dalších kategoriích. Mezi pojišťovnami je stálým hegemonem Česká pojišťovna.

Text: Petr Zámečník

13. 11. 2014


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *