Čtvrtek 16. září. Svátek má Ludmila.

Zaměstnanci ING Bank poběží na Letné společně s dětmi z dětských domovů

Banky ING Bank 08.09.2016 | 16:13 0 Komentářů

Do druhého ročníku sportovně-charitativní akce Teribear hýbe Prahou, kterou pořádá Nadace Terezy Maxové dětem na podporu opuštěných dětí, se letos opět zapojí i ING Bank. Spolupráce obou organizací má více než desetiletou historii. Podpora akce je přirozeným vyústěním tohoto dlouhodobého partnerství a je příkladem společenské odpovědnosti banky. Kromě finančního příspěvku ze strany ING Bank, poběží pro znevýhodněné děti i samotní její zaměstnanci, kteří si účast na akci hradí sami. Letošní novinkou je pozvání dětí z dětských domovů, se kterými ING Bank spolupracuje v průběhu celého roku.

ING Bank v rámci své společenské odpovědnosti strategicky spolupracuje s Nadací Terezy Maxové dětem. Není proto překvapením, že se už podruhé rozhodla zapojit do akce Teribear hýbe Prahou, která proběhne v pražských Letenských sadech od 8. do 17. září. Banka, jakožto oficiální partner akce, projekt podpoří nejen finanční částkou za naběhané kilometry, ale opakovaně se jí navíc daří angažovat i zaměstnance, kteří také půjdou běhat pro dobrou věc. V loňském roce jen samotní zaměstnanci ING Bank „vyběhali“ pro potřebné děti částku 136 tisíc korun. Letos zve ING Bank na Letnou také děti z dětských domovů, kterým uhradí startovné a připraví pro ně pěkné odpoledne.

Loňského běhu pro Teribear se aktivně zúčastnila téměř polovina našich zaměstnanců. Také letos jsme na 13. září vyhlásili zaměstnanecké odpoledne a věříme, že se nám podaří loňská čísla překonat,“ říká Marie Martinková, ředitelka lidských zdrojů ING Bank ČR, a dodává: „Pro řadu kolegů je motivací k účasti i možnost běžet s dětmi z dětských domovů, které podporujeme v průběhu celého roku a s kterými se potkávají v rámci dobrovolnických aktivit. Setkání s nimi a běh pro dobrou věc bude určitě zážitkem pro děti i pro naše zaměstnance.“