Sobota 12. června. Svátek má Antonie.

Víme, kdo si půjde na Fundlift pro peníze teď!

Investice 10.06.2016 | 17:10 0 Komentářů

Už příští týden uvede Fundlift.cz, první platforma pro investiční crowdfunding v Česku, nový projekt. Oba první projekty Burrito Loco a EnLog na Fundliftu získaly plných 4,5 milionu korun za pouhý týden. Nová firma, která na Fundlift vstoupí, má desetitisíce zákazníků a za investory si jde pro peníze větší, než u obou prvních projektů dohromady. Pro 15 milionů korun. Roklen24 to řekla šéfka projektu Fundlift Andrea Lauren. (Tisková zpráva: Fundlift)

Fundlift oznamuje, že příští týden uvede na trh poptávku financování formou veřejné emise společnosti Rohlik.cz investment a.s. Ta stojí za službou Rohlík.cz.

Rohlík.cz je nejrychleji rostoucí český online prodejce potravin. V roce 2014 projekt založil Tomáš Čupr, přední český podnikatel v oblasti consumer internetu a zakladatel řady úspěšných internetových společností včetně projektů Slevomat nebo Dámejídlo.cz.

S ním se na rozjezdu podílí specializované investiční firmy v oboru internetu a technologií Miton a Enern. V roce 2015 Čupr získal v Rohlík.cz hlavní podíl. Rohlíku hodně věřím a chtěl jsem posílit svou roli v něm, řekl tehdy.

Rohlík.cz nabízí online nákup čerstvých i trvanlivých potravin včetně nabídky kvalitních farmářských potravin. Do jeho nabídky patří také drogerie, potřeby pro domácnost, děti či domácí mazlíčky, ale také alkohol a tabák.  V sortimentu má v tuto chvíli přes 9 tisíc položek.

Unikátní propozicí, kterou se Rohlík.cz odlišuje od veškeré konkurence v České republice i v zahraničí, je neuvěřitelně efektivní logistika, která umožňuje dodávky do 90 minut v metropolitní oblasti Prahy a Brna.