Úterý 20. dubna. Svátek má Marcela.

V soutěži Zlatá koruna uspěly Mobilní aplikace mBank 2.0 a Nové internetové bankovnictví mBank

Banky mBank 27.05.2015 | 15:37 0 Komentářů

Finanční akademie soutěže Zlatá koruna složená z více než tří stovek odborníků ocenila v letošním ročníku mBank hned ve dvou kategoriích. Mobilní aplikace mBank 2.0 se umístila na 2. místě v kategorii Novinka roku, nové internetové bankovnictví mBank získalo 3. místo v kategorii On-line aplikace.

Soutěž Zlatá koruna oceňuje již od roku 2003 nejlepší finanční produkty na českém trhu. Letos se konal již 13. ročník. Soutěž je rozdělena do 16 kategorií, v rámci kterých o oceněných produktech rozhoduje Finanční akademie Zlaté koruny. Hodnocení probíhá na základě multikriteriálního modelu, který srovnává ekonomickou, kvalitativní a bezpečnostní stránku produktu. Do soutěže se přihlašují finanční společnosti a členové Finanční akademie.

Ocenění na předních místech soutěže Zlatá koruna nás velmi těší. Internetové bankovnictví a mobilní aplikace jsou pro mBank jako digitální banku stěžejní,“ komentuje ocenění Paweł  Kucharski, generální ředitel mBank pro Českou republiku a dodává: „Umístění těchto našich produktů zároveň potvrzuje, kudy se bude bankovnictví ubírat do budoucna.“