Čtvrtek 22. října. Svátek má Sabina.

Srovnání: Nejvýhodnější půjčku na trhu má Zuno

Banky ZUNO Bank 04.03.2014 | 11:17 1 Komentář

Nejvýhodnější půjčku na trhu nabízí Zuno, jediná čistě online banka bez fyzických poboček v Česku. Zvítězila ve srovnání 18 neúčelových úvěrů ve výši 100 000 Kč s dobou splatnosti 6 let. Srovnání provedl finanční portál Chytryhonza.cz.

Na předních pozicích se umístily i ostatní nové nízkonákladové banky, mBank skončila na čtvrtém místě, Equa Bank na pátém a Air Bank na šesté pozici srovnávače. Naopak na chvostu skončily tradiční banky jako Česká spořitelna na patnáctém, Komerční banka na šestnáctém a ČSOB na sedmnáctém místě s měsíční splátkou 2 329 Kč.

Problém u půjček z pohledu klientů vidím v tom, že si lidé tento produkt nesrovnávají, jako tak činí u jiných svých nákupů. Kdyby tak činili, mohli by ušetřit řádově stovky až tisíce měsíčně a desítky tisíc za celou dobu trvání úvěru. Takže ať už je na prvním místě v jakémkoliv srovnání kdokoliv, všechna tato srovnání jsou pro klienty užitečným vodítkem,“ podotýká k problematice půjček Patrik Nacher, provozovatel serveru Bankovnipoplatky.com

Měsíční splátka u Zuno by činila 1711 Kč. Pro úvěry ve výši 50 001 Kč až 500 000 Kč Zuno klientům garantuje nejnižší nabídku na trhu. Pro klienty s dobrou bonitou úroková sazba začíná na 6,9 %. Půjčka u Zuno je bez poplatků. Poskytnutí a vedení půjčky je zdarma.

„Půjčka u Zuno je pro naše zákazníky komfortní nejen tím, že je úplně bez poplatků, bez ručitele a bez nutnosti udávat účel půjčky, ale navíc jde vyřídit přes internet. Naši klienti se vůbec nemusí zdržovat chozením na nějaké pobočky a vyplňováním stohů dokumentů,“ říká Lenka Hritzová, šéfka produktového managementu a CRM online banky Zuno.

Zuno svoji nejvýhodnější půjčku propaguje i v nové televizní kampani. Online banka přišla s dalším konceptem komunikace začátkem února, kdy spustila novou televizní kampaň. Ta je postavena na několika běžných životních situacích, ve kterých poukazuje na jednoduchost bankovních operací za pomoci internetu a mobilního telefonu.

Jeden komentář: “Srovnání: Nejvýhodnější půjčku na trhu má Zuno”

1. Martina Šufliarská napsal:

Hledám nejvýhodnější půjčku na nákup chaty. Prosím o info a jaký úrok, děkuji.