Pondělí 19. dubna. Svátek má Rostislav.

Skupina UniCredit získala ocenění „Nejlepší banka ve střední a východní Evropě“

Skupina vyhrála devět ocenění Awards for Excellence 2015 časopisu Euromoney

Euromoney, prestižní britský časopis zaměřený na finanční trhy, udělil letos skupině UniCredit devět ocenění Awards for Excellence. Skupina získala mimo jiné ocenění Nejlepší banka ve střední a východní Evropě, Nejlepší úvěrující banka ve střední a východní Evropě a Nejlepší banka poskytující transakční služby ve střední a východní Evropě.

„Toto velké ocenění našich služeb časopisem Euromoney mě potěšilo a děkuji všem zaměstnancům naší skupiny za jejich tvrdou práci,“ říká Carlo Vivaldi, ředitel divize pro střední a východní Evropu skupiny UniCredit. „Hospodářský vývoj střední a východní Evropy je čím dál více odlišný. Obzvlášť mladé členské státy v regionu profitují z integrace s Evropskou unií, zatímco poptávka po jejich produktech a službách v eurozóně značně roste. V tomto prostředí se široké regionální působení skupiny UniCredit ukazuje jako vyrovnané i odolné. Zatímco naše konkurence osekává své podnikatelské aktivity, my zdokonalujeme naše služby a investujeme do nových bankovních technologií,“ dodává Vivaldi.

Na včerejší slavnosti Awards for Excellence, kterou časopis Euromoney každoročně pořádá v Londýně, rozhodla o těchto oceněních porota složená ze zkušených novinářů, jíž předsedal vydavatel časopisu Euromoney, Neil Osborn.

Úplný seznam ocenění Awards for Excellence 2015 časopisu Euromoney pro skupinu UniCredit:

• Nejlepší banka ve střední a východní Evropě

• Nejlepší úvěrující banka ve střední a východní Evropě

• Nejlepší banka poskytující transakční služby ve střední a východní Evropě

• Nejlepší úvěrující banka v Rakousku

• Nejlepší banka v Bosně