Neděle 18. dubna. Svátek má Valérie.

SERVIS 24 Mobilní banka v novém kabátě a s novými funkcemi

Ode dneška mohou uživatelé SERVIS 24 Mobilní banky využívat řadu nových funkcí: přes aplikaci si nově zablokují a odblokují kartu nebo si mohou objednat kartu náhradní. Právě možnost zablokovat si platební kartu prostřednictvím mobilu podle zkušeností banky klienti poptávali nejvíce. Pro uživatele mobilních telefonů s operačním systémem Android 4 a vyšším Česká spořitelna připravila také nový design aplikace a optimalizovala ji i pro tablety.

Mobilní banku v současné chvíli využívá přes 160 tisíc klientů, kteří přes ni každý měsíc v průměru provedou 200 tisíc transakcí v celkovém objemu 600 mil. Kč. Lidé mají také stále větší zájem o úvěrové produkty, které si mohou přes Mobilní banku sjednat. Tuto možnost mají od července loňského roku a za tu dobu si pořídili úvěry, kontokorenty a kreditní karty v celkové výši 33 mil. Kč.

Na základě velkého zájmu banka spustila také mobilní aplikaci Investiční centrum i pro uživatele mobilních telefonů s operačním systémem Android. Aplikace umožňuje bezplatný přístup k nejaktuálnějším informacím ze světa investování, které vycházejí na www.investicnicentrum.cz,v české a anglické verzi je ke stažení v App Store (operační systém iOS) a Google Play (operační systém Android).