Úterý 20. dubna. Svátek má Marcela.

Sberbank rozšiřuje svoji pobočkovou síť

Banky Sberbank 07.10.2014 | 10:16 0 Komentářů

Počet současných 25 poboček se brzy zvýší o další dvě, celkem jich banka v ČR plánuje 65

Sberbank CZ pokračuje ve svém plánovaném rozšiřování pobočkové sítě v Česku. Během jednoho měsíce otevřela nové bankovní pobočky v Pardubicích, Teplicích a další, v Praze již osmou, na náměstí I. P. Pavlova. Navíc Pardubický a Ústecký kraj byly dosud posledními regiony ČR, kde Sberbank dosud neměla svoji pobočku, takže aktuálně pokrývá všechny tuzemské kraje.

„Cílem banky je další růst na českém trhu, a proto do konce letošního roku otevřeme další dvě, a to ve Frýdku-Místku a v Praze v obchodním centru Černý Most. Pobočky v Hradci Králové a v Praze na Strossmayerově náměstí se přestěhují do nových prostor. V příštím roce budeme v rozšiřování pokračovat, naším dlouhodobým cílem je mít na území ČR celkem 65 poboček,“ uvedl Jan Kotara, vedoucí divize Distribuce Sberbank CZ.

Otevření všech nových poboček je spojeno i se zajímavou nabídkou. Všichni noví klienti Sberbank automaticky mohou nyní využívat naše FÉR konto na jeden rok zdarma. A navíc ti, kteří převedou své služby ze své původní banky k nám, se mohou těšit na zlatou embosovanou platební kartu MasterCard Gold. Opět ji mohou využívat jeden rok zcela zdarma.

V rámci zvyšování komfortu projde řada stávajících poboček Sberbank také rozsáhlou modernizací, jako například naposledy Olomouc. Klientským standardem a samozřejmostí je mimo moderní design komfortní klientská zóna, dětský koutek, možnost připojení k wi-fi, v některých pobočkách je iPad zóna nebo stolky s křesílky připomínající kavárnu, kde klientovi nabídneme kávu. „Klienty jsme hodnoceni jako jedna z nejpřívětivějších banka a chceme i nadále klienty hýčkat komfortem a neustálým zlepšováním dostupnosti služeb banky,“ dodal Jan Kotara.