Středa 21. října. Svátek má Brigita.

OVB Allfinanz, a.s.: Zemské ředitelství Pavla Horáka ocenilo své nejlepší spolupracovníky a přispělo Nadaci pro transplantace kostní dřeně

V konferenčních prostorách hotelu Babylon v Liberci proběhlo tradiční slavnostní vyhlášení nejlepších spolupracovníků OVB Allfinanz v rámci zemského ředitelství Pavla Horáka. Během akce byli odměněni spolupracovníci, kteří v průběhu roku 2013 dosahovali nejlepších výsledků, došlo k povýšení nových manažerů a udělovala se i další významná ocenění.

Za společnost OVB Allfinanz, a.s., se zúčastnil obchodní ředitel Richard Beneš. Přítomni byli rovněž zástupci partnerských společností, s nimiž OVB Allfinanz, a.s., spolupracuje v oblasti finančních produktů.

Došlo také k oficiálnímu předání šeku na částku 167 450 Kč, kterou mezi sebou vybrali spolupracovníci zemského ředitelství Pavla Horáka, OVB Allfinanz, a.s., a zástupci partnerských společností. Tento dar putuje na účet Nadace pro transplantace kostní dřeně, jejímž cílem je napomáhat veškerým aktivitám vedoucím ke zlepšení osudu nemocných s nejtěžšími chorobami krve a zhoubnými nádory.

Nadace podporuje rozvoj dárcovství kostní dřeně v ČR, programy na podporu pacientských klubů a pacientů po transplantaci a onkologické terapii a také vzdělávání v hematologii, onkologii a transplantační medicíně. Soustředí se rovněž na investice do přístrojové techniky a vybavení pracovišť, jež provádějí výzkum v oblasti hematologie, onkologie a transplantační medicíny.

Z pohledu zemského ředitelství Pavla Horáka a OVB Allfinanz, a.s., se rozhodně nejednalo o jednorázovou akci, v předešlých letech totiž putovaly významné částky na podporu Fondu ohrožených dětí a na účet občanského sdružení DEBRA ČR.

Tagy ocenění OVB